| Neinteresenta a întrebat:

[ Ofer Funa] Hey TPU! Acum cateva zile vorbeam pe mess cu un baiat de care imi place, cred ca a durat cam 2 zile, si in a patra mi-a zis asa: Lasa-ma te rog sa ma joc un joc! Si eu i-am spus "ok". Oare de ce a spus asta? Pentru ca nu vroia sa mai vorbeasca cu mine? Pentru ca trebuia neaparat sa se joaca?

Răspuns Câştigător
| Barbiiiiie a răspuns:

De obicei majoriattea baietilor sunt disperati după jocurile: Ct Strike. Gta San Andreas, si cînd joacă jocurile astea se relaxeaza oarecum
Cred ca mai vorbeste cu tine, daca nu i-ai facut nimiclaughing.de ce nu? Si a zis doar lasa.ma te rog. :p deci daca avea ceva cu tine iti spunea, hai lasa-ma sa ma joc.
FUNDA?

3 răspunsuri:
| Memecy a răspuns:

1) stiu ca nu primesc funda pentru asa ceva laughing
2) baietilor nu le place intotdeauna sa piarda timpu cu palavrajeli asta inseamna ca e baiat peace sign ei vor sa vorbeasca cu fetele si nu se sustrag de la asta in general mai vrea sa vorbeasca cu tine doar ca el este un baiat caruia nu-i place sa i se "violeze" timpul lui liber dar nu numai
, chestia cu jocul e ca pentru fete chestia cu machiatul sau cu shopping-ul, iti place cand mergi la mol de exemplu si sunt reduceri ultima ora ultima zi sa te sune un baiat care ii place de tine si sa te tina la vorbe iar tu sa pierzi o fustita de ex pe care maine nu le mai gasesti decat la dublu pret sau deloc? asa e si pentru baieti

nu inseamna ca nu te place sau nu vrea sa vorbiti daca are altceva de facut happy

| AlexanderAdrian a răspuns:

Pai bine ma, a durat cam doua zile dupa care in a patra ti-a spus-o pe ocolite ca mai are si alta treaba. Da asa sa nu ne spui ce-a fost cu ziua a treia? In aia ce-a facut?

| Neinteresenta explică (pentru AlexanderAdrian):

In a treia zi nu a facut nimic, tot am vorbit...Nu s-a intamplat nimic important.