La real
Realul cuprinde
: Matematica informatica
Stiinte ale naturii( chimie-biologie)
Economie
si Cel uman. =
Filologie
Stiinte Sociale
MARIANA nu are cum Stiintele naturii sa apartina de profil uman!
So. du-te la Profil REAl
Liceul teoretic cuprinde si real si uman
eu sunt la un liceu teoretic ' numai ca sunt la profil uman la filiera de Filologie
Tu o sa fii la PRofil real la filiera de Stiinte ale naturii denumita si chimie biologie sau la matematica informatica
Real adica se bazeaza pe stiinte reale gen matematica. care sunt FIXE! de ex o formula nu o poti schimba. o aplici asa cum e
sau la chimie. nu poti schimba tu numarul de PRotoni la Oxigen[asa cum se gaseste in natura]
Pe cand la Uman e vorba de umanistca
Stiinta care se ocupa de studiul omului cum gandeste, istoria lumii, geografia
chestii de genu
Sper ca am explicat bine
Informatica-matematica apartine la profilul real, iar stiintele naturii la profilul uman. Invata bine si hotaraste-te la ce fel de profil vei merge, pentru a te axa pe materiile respective, in principal.
Multa sanatate si mult succes.
Realul se bazeaza pe stiinte exacte, matematica, fizica, chimie, biologie s. a. La uman se studiaza romana, latina, istorie etc. Limbile straine se incadreaza in ambele.
succes
Real : mate-info, mate-info intensiv, mate-info bilingv, bio-chimie(zis si stiintele naturii)
uman: filologie, jurnalism, filologie bilingv, stiinte sociale
Si acum ce faci daca toate sunt raspunsuri bune?
nu poti acorda decat o singura fundita, deunde dai tu 4 fundite?
ea sa te vad.
Uite tu o sa dai bacul la
Romana obligatoriu, Matematica obligatoriu[pentru ca estti la un profil REAL] si apoi ce vrei [ chimie, biologie, geografie...etc]
Eu o sa dau la Romana[obligatoriu], Istorie [obligatoriu pentru ca sunt la profil UMAn ] si la a 3 proba la alegere la ce o sa vreau[geografie, filozofie, economie, etc
Am meritat cele doua voturi de "stupid". Imi pare rau ca am dat informatii gresite, am terminat de mult liceul si nu mai sunt la curent cu acest gen de probleme.
anonim_4396 întreabă: