| a2 a întrebat:

Ofer fundita! va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva de un lucru. eu sunt acum pe cla a 8-a si as vrea sa stiu ceva. deci... la liceele teoretica sunt 2 mai profile UMAN si REAL. va rog spuneti'mi si mie la real si la uman ce profile mai mici sunt... eu vreau sa ma duc la stiintele naturii sau la mate-info. care la ce profil este? crying

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La real
Realul cuprinde
: Matematica informatica
Stiinte ale naturii( chimie-biologie)
Economiehappy
si Cel uman. =
Filologie
Stiinte Sociale

MARIANA nu are cum Stiintele naturii sa apartina de profil uman!
So. du-te la Profil REAlhappy

Liceul teoretic cuprinde si real si uman
eu sunt la un liceu teoretic ' numai ca sunt la profil uman la filiera de Filologiehappy
Tu o sa fii la PRofil real la filiera de Stiinte ale naturii denumita si chimie biologie sau la matematica informaticahappy

Real adica se bazeaza pe stiinte reale gen matematica. care sunt FIXE! de ex o formula nu o poti schimba. o aplici asa cum e
sau la chimie. nu poti schimba tu numarul de PRotoni la Oxigen[asa cum se gaseste in natura]

Pe cand la Uman e vorba de umanistcahappy
Stiinta care se ocupa de studiul omului cum gandeste, istoria lumii, geografia
chestii de genuhappy

Sper ca am explicat binebig grin

10 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Informatica-matematica apartine la profilul real, iar stiintele naturii la profilul uman. Invata bine si hotaraste-te la ce fel de profil vei merge, pentru a te axa pe materiile respective, in principal.
Multa sanatate si mult succes.

| ViVi a răspuns:

Realul se bazeaza pe stiinte exacte, matematica, fizica, chimie, biologie s. a. La uman se studiaza romana, latina, istorie etc. Limbile straine se incadreaza in ambele.

succes

pupimik
| pupimik a răspuns:

Real : mate-info, mate-info intensiv, mate-info bilingv, bio-chimie(zis si stiintele naturii)
uman: filologie, jurnalism, filologie bilingv, stiinte sociale

| tweety_8071 a răspuns:

REAL pentru ca e realrolling on the floor
. fara gluma e cel mai bun:*

| r8driver a răspuns:

Si acum ce faci daca toate sunt raspunsuri bune?

nu poti acorda decat o singura fundita, deunde dai tu 4 fundite?

ea sa te vad.

| a2 explică:

@catalin dau fundita raspunsului care ma lamureste tongue

| r8driver a răspuns:

Bine, bine acum sari la batae.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite tu o sa dai bacul la
Romana obligatoriu, Matematica obligatoriu[pentru ca estti la un profil REAL] si apoi ce vrei [ chimie, biologie, geografie...etc]

Eu o sa dau la Romana[obligatoriu], Istorie [obligatoriu pentru ca sunt la profil UMAn ] si la a 3 proba la alegere la ce o sa vreau[geografie, filozofie, economie, etcon the phone

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si fundita?happy

mariana
| mariana a răspuns:

Am meritat cele doua voturi de "stupid". Imi pare rau ca am dat informatii gresite, am terminat de mult liceul si nu mai sunt la curent cu acest gen de probleme.