| nikollee92 a întrebat:

Off ajutati-ma si pe mine va rog...de la un timp sunt foarte singura. M-am izolat complet, nu mai am prieteni nu mai am pe nimeni.La cluburi nu ies pentru ca nu imi dau parintii voie chiar daca sunt majora, pe mess ma plictisesc.nu stiu ce sa fac.sunt o persoana plictisita si numi arde de nimic.as vrea sa ies din starea asta dar nu stiu cum.

Răspuns Câştigător
| babyblue a răspuns:

Of...stiu cum e. Ce n-as da ca viata sa fie vesnic frumoasasad. Dar asta e. Poate te consoleaza faptul ca nu esti singura prin care trece prin asemenea momente.
Un sfat:Citeste o carte sau uita-te la un film.Iti recomand American Pie, Dumnezeu pentru o zi, Eurotrip...in special filme de comedie care te vor bine dispune.Incearca sa iesi prin oras cu o persoana de incredere:o prietena, un prieten.Sigur trebuie sa ai o amica pe care te poti baza.

Succes.

7 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Pai trebuie sa iti recapeti pofta de viata.Ai nevoie de socializare, de plimbari in natura, trebuie sa faci parte din niste grupuri, sau se reiei legatura cu prieteni mai vechi din copilarie de exemplu. Fa-ti profil de facebook, hi5 etc si socializeaza! Bafta!

| Static a răspuns:

Pai draga, sa o iau asa... probabil esti singura deoarece nu mai comunici prea des, si nu vorbesti cu prieteni. Probabil au uitat de tine, se poate; p. Insa daca tu te-ai izolat e problema ta, poate ai si tu nevoie de liniste si singuratate pentru un timp, asa va fi mai bine, vei scapa de stresul acumulat la scoala. Insa prieteni ti poti face din minut in minut. Iar treaba cu cluburile, chiar daca esti majora, poti sa ai si 20 de ani. Daca te duci la club, indiferent de varsta ta, deoarece varsta nu conteaza, poti intra in belele, chiar de te duci cu 15-20 de prieteni sa zicem; p, ei se pot imbata, cherceli sti u, u ramai singura sau te poti imbata si u de la bauturile alcolice. Si poti fi rapita, batjocorita si multe, sunt multi tipi care par de treaba dar de fapt sunt niste escroci de mana-n I-a. Pot sa te raneasca si multe altele, nu te baza niciodata pe prieteni tai, adevarul este ca daca i-ai intreba "ai muri pentru mine" ei au zice nu, cel putin daca nu tin la tine, astia nu se numesc prieteni, se numesc prieteni falsi. M a rog, deviez de la subiect; p, la culb poti merge insotita de parinti tai si cateva cunostinte si de cativa prieteni. U te distrezi linistita iar parinti tai sau la o masa.winking. Cat despre plictiseala, invata, citeste carte, plimbate pe afara, ia aer, fa ceva ce nu tine de PC.winking Funda?

| paupaulapaulina a răspuns:

Crede-ma ca si eu ma aflu in aceeasi situatie si te inteleg happy
Poate reusim sa vorbim noi una cu alta si sa incercam sa vedem ce am putea face in situatia asta happy

Id-ul meu : paulaianos@yahoo.com

| εїз a răspuns:

Contactează-mă pe privat, şi te asigur că vei ieşi din monotonia asta. Dămi pe privat un mesaj cu id-ul tău. Viaţa e grea, dar trebuie traită. Când eram şi eu pe la 15 ani, şi vroiam în club, mama nu mă lăsa, dar cine îi zicea că plec în club sau în discotecă? Totuşi, eşti majoră, distrează-te maxim! Viaţa e ca o ţigare, o aprinzi şi se stinge, aşa că profită cât mai mult de viaţa asta, viaţa e grea, dar încearcă să o faci tu mult mai frumoasă. Distrează-te, uită de probleme.

| Lala20 a răspuns:

Pai incearca sa iesi din starea asta! Fa-ti noi prieteni la facultate, puteti merge la Mall, oras, patinoar nu neaparat in cluburi. Plus - cafenele si cofetariile nu-s tot una cu cluburile! Incearca sa iti convingi parintii ca pot avea incredere in tine sa te lase. Iar pe mess ma plictisesc si eu uneori, asa ca incearca sa dai add unor cunostinte si sa iti faci noi prieteni! Iesi mai mult afara, citeste carti, uite-te la Tv, mergi la cinema. Imi pare rau si sper ca te-am ajutat! Funda?

| Iulian94 a răspuns:

Pai ce faci pe mess, vb cu prieteni, vb cu iei sa va intalniti undeva la un bar, restaurant, prin oras... Daca nu vrei poti sa asculti muzica ceva frumos vesel sa dansezi... ce te face sa te simti bine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crede-ma ca stiu cum sa fii singuura sa te izolezi, sa nu ai cui sa-i spui gandurile s. a. m. d... cel mai bine ar fi sa incerci si u sa socializezi, si crede-ma in jurul tau trebuie sa existe cineva in care pai sa ai incredere, si cel mai important sa fii tu insuti