De ce pui problema in felul asta? "sa astept dupa el sau sa ma impac cu fostul"... ei sunt singurii doi baieti din lume? sau ai o problema cu a sta singura? e musai sa fii cu cineva?
chiar daca noul tip iti place, ar fi destul de urat fiind prieten cu fostul tau, pentru ca la un moment dat fiind prieteni e posibil sa fiti in acelasi cerc de prieteni si o sa il vezi pe fostul foarte des, sau sa il suni cand e cu el etc. el nu ar putea sa povesteasca mai nimic din relatia voastra prietenului lui bun pentru ca ar fi penibil, ar fi coplesit de ganduri sau chiar de vorbe de la el "asa facea si cu mine" sau pot aparea discutii "tie iti face -nu stiu ce-, ca mie imi facea"...
eu zic mai bine sa stai singura o perioada si apoi poate o sa poti fi cu acel baiat sau cine stie vei cunoaste pe cineva nou, ce ar fi mult mai bine.
daca sunt foarte buni prieteni ai grija sa nu puna ceva la cale, cel nou sa fie constrans de fostul tau sa te foloseasca...
dar, sa inteleg ca acest baiat e si motivul pentru care ai vrut sa te desparti de fostul? l-ai lasat pentru prietenul lui si ai realizat ca in felul asta nu o sa te alegi cu nimic si motiv pentru care vrei sa te intorci la fostul?
sugestia mea, stai singura si cel mai bine, poate iti gasesti pe cineva cu totul nou care sa nu aiba legatura cu ei... dar asta depinde de tine.
Sti ca o sa il ranesti pe fostul daca te combini cu prietenul lui!
Impacate cu ex'ul, ati fost 2 ani impreuna ...chiar inseamna ceva .va cunoasteti si daca au existat probleme treceti peste ele!
Te sfatuiesc sa-i lasi pe amandoi in pace si sa iti vezi linistita de viata. Tot inainte! Este cel mai sanatos.
Pai depinde si motivul despartirii. cred ca mai bine ar fi sa iti faci prieteni noi sa iesi cu alti tipi.etc. sa pari indiferenta. si daca mai tii inca la fostul(cred ca e normal odata ce ai stat cu el 2 ani). nu crezi ca e mai greu sa fii cu best friend`u lui?
si nu trebuie sa te milogesti tu de el ca sa fii cu el... ai sa vezi ca tot el ar sa vina la tine. si dc sa te impaci cu fostul? daca prietenul lui nu vrea? cred ca ar trebui sa discutii cu cineva care stie exact cu stau lucrurile si mai exact de ce v-ati despartit dupa 2 ani :O te-a inselat... se comporta ciudat etc. sunt mii si mii de motive si unele chiar nu pot fii iertate dupa o saptamana.
Dupa mine fostul tau ar trebui sa inteleaga cum stau lucrurile, odata ce va-ti despartit, si daca chiar ii este un asa bun prieten baiatului de care tie iti place il va intelege si vor fi prieteni in continuare...si eu am fost in aceeasi situatie...succes sper ca ti-am fost de ajutor
pwplacinemerita întreabă: