Si mama e la fel... incearca sa-i spui ca vrei sa aveti o relatie mai apropiata si ca vrei sa vorbesti cu ea, sa te indrume pentru ca pana la urma asta este rolul ei de mama. si daca nu-ti iese din prima insista, poate isi da seama ca nu e bine ce face
Zii ce ne-ai zis si noua, si sunt sigura ca atunci te va intelege...succes
Am avut si eu problema asta. Sfatul meu : Discuta cu ea cand e in toane bune.Relaxata,odihnita.Spune-i ca vrei sa fiti prietene. Spune-i ca abia astepti sa ii povestesti totul. Cere-i sfaturi.Fi tu insuti cu ea! Trebuie sa fi increzatoare caci asa un parinte e mandru de tine si vede ca ai crescut:*
Si eu am trecut prin asta din pacate 21 de ani! Anul trecut am plecat din tara. De atunci vorbesc cu mama doar la telefon si vorbesc cu ea asa cum mi-am dorit din totdeauna sa o fac! Nu zic ca trebuie sa pleci si tu din tara, dar asteapta ca lucrurile cu timpul se vor rezolva! Vei ajunge la varsta cand ii vei putea spune : ''te rog mama, mi-ai tinut destula morala atatia ani si nu ai stiut sa ma asculti! acum vreau doar un sfat, daca nu mi-l poti da, o sa il caut in alta parte! multumesc oricum MAMA!''