anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Off Doamne nu mai vreau sa mai trăiesc eu trebuia sa nu mă mai nasc copilărie frumoasa n-am avut prieteni nu am avut pentru ca m-au respins cu dragostea la fel nicio fata nu se uita la mine.Nu mai suport vreau sa mor sa nu mai trăiesc da și am 25
de ani

Răspuns Câştigător
| IoanaPuppy31 a răspuns:

La varsta de 25 de ani ar trebui sa fi cu capul pe umeri. Probabil ca esti mai restras de felul tau doar ca nu iti dai seama. Sti si tu, in legatura cu fetele, o sa iti gasesti pe parcursul vietii. Esti doar la inceput, degeaba plangem ca suntem singuri, trebuie sa avem rabdare, fiecare om isi va gasi jumatatea. Nu trebuie sa iti doresti sa mori! Viata e o aventura extraordinara, nu dureaza mult. Gandeste-te ca altii bolnavi si-ar dori sa mai traiasca iar tu si altii... Sigur ai macar un prieten. Daca nu, de ce nu mergi sa te plimbi prin parc, pe strada? Nu sti niciodata cu cine te intalnesti. Poate este o fata. Sau un viitor prieten bun. Cunoaste lumea! Si apropo, nu toti ne nastem sa fim frumosi, fiecare ne laudam sau detestam cu ceva. Conteaza sa fi sociabil si prietenos, si chiar iubitor de animale (fetele apreciaza). Iti doresc sa ai numai bine si o viata plina de surprize frumoase!
Cu mult drag,
Ioana.

| Steam321 a răspuns (pentru IoanaPuppy31):

Nu mai am ce sa mai fac este deja prea târziu

12 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Revnoti frate bea un shot si agata una si rupe patul cu ea

| Steam321 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Pai pentru tine e ușor da pentru mine e greu ca n-am agățat pe nimeni pana acuma

| Drimmero a răspuns:

Pentru doar atat te intristezi? Gandeste-te ca sunt oameni care nu vad/aud/merg de cand s-au nascut, iar tu pentru asta iti plangi amarul? Bucura-te ca esti sanatos!

| Sofer a răspuns:

Cum frate la 25 de ani sa te gandesti la astea. Toti trecem prin perioade de astea din cauza unor execuri. Ce nu e bine cu tine de esti respins de toti?

| WaterDrop a răspuns:

Si tu esti suparat ca a pierdut Romania? Te inteleg perfect sad. Lasa ca trece, ii batem urmatoarea data.

Trebuie sa le cuceresti cum am dat noi gol, din penalty. Daca joci corect nu vei reusi sa stii.

| AlexCristi97 a răspuns:

Imi zice ca statusul de utilizator junior nu imi permite sa iti trimit mesaje...

| AlexCristi97 a răspuns:

Verifica-ti felicitarile ca ti-am trimis una!

| Jimtheghost a răspuns:

Ai incercat sa faci ceva in privinta asta? E viata ta, stii nu? Tu trebuie sa o faci frumoasa, nu cei de pe langa tine.

| Steam321 a răspuns (pentru Jimtheghost):

N-am cum

| Jimtheghost a răspuns (pentru Steam321):

De ce nu, sigur ca ai. Mereu poti face ceva ca sa imbunatatesti lucrurile.

| ALittleDeath a răspuns:

25 ani? as fi zis 16-17 maxim. Daca la 25 ai asemenea ganduri despre tine, ti-ai facut-o cu mana ta. Eu zic sa lasi trecutul in urma si sa te maturizezi. Ce a fost, a fost. Lucreaza la tine sa iti faci viata frumoasa de unul singur. Nu ai nevoie de o fata ca sa traiesti, crede-ma. Ai nevoie de stima de sine. Si poate daca o vei avea, nu o sa-ti mai respinga nici fetele dragostea. Nu cred ca exista fata care sa vrea langa ea un baiat cu caracter slab caruia sa ii fie frica sa infrunte viata.