Aiurea! Sunt tot felul de superstitii. Singurul lucru care este interzis este sa intri in altar. Barbatii au voie pe o anumita usa. Preotii si cantaretii (diaconii) au voie pe toate.
Eu nu am auzit asa ceva...si eu am trecut mai demult,:-s nu stiu daca se intampla ceva ceea ce cred ca nu e posibil, mai ales daca nu ai facut-o intentionat, a fost o greseala
N-am auzit in viata mea ca ar fi pacat o.o Oricum daca nu stiai nu cred ca e pacat deci .calma.nu se intampla nimic.
Stai linistita. Si eu am trecut odata cand eram mai mica. Nu stiam ca e pacat, asa ca nu am patit nimic. Roaga-te la Sfanta Fecioara Maria (pentru ca e foarte milostiva) sa te ierte, si ti se va ierta pacatul. Pentru ca nu stiai nu are ce sa ti se intample asa ca nu te ingrijora. :*
Pai chiar nu am idee cand e forba de biserici dar cred ca ar trebuisa te rogi si sa ai ceri iertere lui Dumnezeu daca zici ca e aatat de rau
Atata tmp cat nu ai jtiut nu crd ca are ce ti se intample...
d-zeu stie ce e in mintea fiecaruia si el stie cel mai bine ca nnu ai fqt asta intentionat!
stai fara grija ca nu ti se intampla nimic cred:*
Satan o să te bântuie tot restul vieţii iar părinţii tăi vor ajunge în iad. Unde vei ajunge şi tu dacă nu te călugăreşti.
Nu-ti fie frica pur si simplu trebuie sa te rogi.nimic rau nu ti se va intimpla. Domnul nu face rau nimanui sa stii asta
misauratcuviata întreabă: