| Berbereka a întrebat:

Off imi e asa rusine sa va spun...Acum 2 ani eram praf in sensul k nu invatam nimic, fumam, beam, ma drogam si celelalte.Acum 5-6 luni m-am indreptat din cauza unei fete care a venit la mine in oras si mi-a spus despre Dumnezeu si ca el ma iubeste asa cum sunt.De atunci nu mai fumam, nu ma mai drogam si nu mai beam, insa acum o saptamana am avut un vis in care un om statea in fata mea si ma implora sa vin la el, l-am intrebat cum il cheama si mi-a raspuns"Satan". Nu stiu am in gand sa rup relatia cu Dumnezeu si sa ma duc la Satan. Voi ce spuneti? Help me pleaseeecrying

6 răspunsuri:
| robertpaul a răspuns:

Hm.Insemna ca-ti plac vechile vicii, de vrei sa te intorci la satan. Dumnezeu este unul singur si nu ne lasa la greu.Trebuie sa ne rugam si vom fii mai aproape de EL.Nici eu nu frecventez biserica,dar cred in Dumnezeu si pot spune ca ne ajuta, dar nu asa cum vrem noi, ci intr-un mod pe care trebuie sa-l simtim si sa-l traim.Niciodata Dumnezeu nu ne lasa deoparte.Cateva rugaciuni inainte de culcare, te fac sa te simti usurat, eliberat de probleme.

| Oanaa_7955 a răspuns:

Nu rupe relatia cu Dumnezeu! Poate ca Dumnezeu a avut un motiv pentru care a scos`o pe fata aia in fata ta. Satana nu iti poate oferi nimica incredete in Dumnezeu si o sa fie bine.

| Yryna14 a răspuns:

NU...NU! Visul acela poate a fost o mustrare de constiinta, cum a zis si oanacatalina. Nu e bine niciodata sa pleci de langa Dumnezeu! Langa El e fericirea, langa Satan focul si tristetea...

| ciresik80 a răspuns:

Mergi la biserica si roaga-te si spovedeste-te, inchina-te seara inainte de a te pune la somn asa vei visa frumos.

| oanacatalina a răspuns:

In niciun caz NU, astea sunt copilarii si probabil ca te mustra constiinta, dar iti spun sigur, si stii si tu asta, ca cea mai buna cale este sa fii aproape de Dumnezeu...

| adya7792 a răspuns:

Nu nu nu sub nici o forma nu ceda Dumnezeu e cel care ti-a dat o familie o viata decenta sanatate iubire si chiar si fata aceea care iti place. satan ce ti-a dat? nimic si nici nu o va face