| Alecsiaaa a întrebat:

Off. Imi Urasc MAMA! Orice fac tipa, urla zici ca e... x( Deja imi vine sa mor. Am si un catel tipa si la ala parca ar fi o javra de pe strada. N'are servici! Asa ca nu ziceti ca e stresata! Tipa ca disperata, ma face nesimtita deci eu chiar muncesc aduc rezultate de la scoala bune dar ea...

Răspuns Câştigător
| dya333 a răspuns:

Si a mea e la fel de ce nu te-as intelege.Asa sunt parintii mai exagerati ei vor un copil perfect cu care sa se mandreascalaughing

5 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Pey de aceea tipa,o femeie care sta tot timpul in casa,e nervoasa si nu-i mai intra nimeni in voie,nu are alta ocupatie,si se ia de altii.
daca ar fi avut serviciu,ar fi avut alta stare de spirit,ar fi fost prea obosita ca sa urle ca nebuna,si ar adormi instant cum ar intra pe usa.
mama ta e nemuncita,draguta!
in rest,vorbeste cu ea calm,cu frumosul,ca sunt sigura ca poti discuta normal cu ea,nu e chiar atat de nebuna.
spune-i ca te deranjeaza comportamentul ei ca vrei sa va intelegeti pentru ca, urland nu rezolva nimic si datorita ei nu mai judeci coerent,ma refer la scoala.
daca ea e nervoasa, sa nu-si verse nervii pe o copila nevinovata ca tine.
bafta, te-am pupat.

| BoomBoomToxic a răspuns:

Mamele vor mai mult decat rezultate buna rolling eyes si pe mine ma dispera mama... vorbeste cu ea si intreab-o de ce tipa toata ziua la tine

| vεηiη a răspuns:

Mdeah de nu te-as intelege. laughing
Doar ca eu m-am obisnuit...iar la mine e vorba de tata.batting eyelashes
Incearca sa porti o conversatie cu ea, prin care sa lamuriti tot. daca nu, ignoro. Nah daca nu tine nici asta, fugi de acasa, omoaro fa ceva rolling on the floor
Hai ca glumesc. Serios acum vorbeste cu ea. O buna intelegere ar rezolva totu`. Succes kiss

| vεηiη a răspuns:

Mdeah de nu te-as intelege. laughing.
Doar ca eu m-am obisnuit...iar la mine e vorba de tata.batting eyelashes
Incearca sa porti o conversatie cu ea, prin care sa lamuriti tot. daca nu, ignoro. Nah daca nu tine nici asta, fugi de acasa, omoaro fa ceva rolling on the floor
Hai ca glumesc. Serios acum vorbeste cu ea. O buna intelegere ar rezolva totu`. Succes kiss

| WayToManySuckers a răspuns:

E maica-ta, are motivele ei.
Ignoro, o sa vina ea al tine. Acum parca am citat din Scary Movie.