Eu nu pot pricepe si basta, esti olog sau nu ai picioare?
De ce nu te duci singur sa te inscrii?
la fel si la liceu, inveti si dai la liceul care iti place, cel de arte, asa cum doresti.
Dar esti capabil sa intri la un asemenea liceu?
ca trebuie sa ai note foarte bune la romana si matematica ca sa iei examneuld e capacitate cu note mari si sa mergi la acel liceu.
Scolioza la arsta asta se repara, daca te apuci de inot!
Dar statul pe scaun la computer, trebuie sa nu mai existe, ca de aceea ti-ai nenorocit coloana.
Stau la tara )))))))))
Si la voi la tara nu ajung autobuzele?
Sa poti merge in oras, sa te interesezi la liceul ala de arte, ce conditii de inscriere sunt?
In orice caz, daca esti atat de bun pe cat te lauzi, ar trebui sa-ti dai interesul, sa inveti pe rupte, ca sa ai sanse sa intri la un liceu de arte, unde se intra cu medii de peste 9.
Dupa ce ai intrat la liceu, poti sa stai la caminul liceului si poti merge sa inoti in fiecare zi, ca-n oras sunt bazine de inot acoperite.
Pai nu sunt ma bazam pe tata sa ma duca ma rog oricum nu mai am cum sa ajung acolo ))) ma rog dupa simulari trebuia sa ma duc sa dau proba de desen si luam o nota si dupa vedeam cat luam in examen si se facea media intre cele 2 si aia era media mea de admitere dar ce rost mai are
Deci, problema nu-i la parintii tai, ci la tine... odata ce nu te prea atrage ideea sa mergi sa dai proba de desen.
Daca vrei sa mergi acolo, vorbesti cu mama ta, daca tatal nu vrea sa te duca, si aranjeaza ea cu vreun carutas din sat, daca masini nu aveti pe acolo.
Poti pe viitor sa faci arhitectura. Ar fi si păcat daca ai talent la desen. Dacă vrei sa practici un sport, vorbește cu profesorul tau de educație fizică sau du te la sala si vorbeste cu băieții de acolo, lucrează pentru a te dezvolta. Nu te astepta sa te duca cineva! Chiar daca nu esti la liceul de artă, poti sa lucrezi acasa.