Ce mai astepti? Urmeaza-ti inima.Si din cate vad eu ea cam duce la skeetz.Ce rost are o relatie fara iubire?+esti destul de mica pentru Maryo.
Alege-l pe skeetz e mai proape de varsta ta si maryo o sa vad fete de 20 de ani mai mari decat tine oricum si ai grija in viitor cum te indragostesti
pup
Pai ar trebui sa-l alegi pe cel care il iubesti cu adevarat si care te iubeste. daca u il iubesti pe skeetz si viceversa ar trebui sa ramai cu el.in plus e mai aproape si va puteti vedea mai des.
Pai daca tu il iubesti pe skeetz si invers alege-l pe el in primul rand e mai aproape de tine, iar in al doi-lea e potrivit si ca varsta(parerea mea).Tu sti cel mai bine pe care il iubesti mai mult nu noi, deci tu esti cea care trebuie sa aleaga. BAFTA:*
Sfatul meu este ca inca nu trebuie sa te gandesti la o relatie la o varsta atat de frageda, la varsta de 13ani nu se poate numi iubire. Atunci cand iubesti pe cineva nu poti sta cu alticineva sa te saruti... Si cand persoana iubita te lasa fara motiv adica iti cere o pauza pentru ca nu este sigur pe sentimentele lui este clar ca nu te iubeste.Probabil simte o atractie pentru tine sau eu stiu dar in nici un caz iubire.Parerea mea este ca ar trebui sa renunti la amandoi atat la Mario cat si la skeetz.O sa ai timp si de relati toata o viata de acum inainte.Deci traiesteti copilaria si mai asteapta si tu un an doi pentru a avea o relatie.(si ai grija ca atat baieti de 15 16 ani cat si cei de 17-18ani sunt foarte perversi.si vor sa obtina ceva, sti tu la ce ma refer )