| Dimineatadeprimavara a întrebat:

Off, oare prostia chiar nu are limite, oameni buni? Eu asta am ajuns să cred. Ma dezgustă prostia. Poate nu prostia în modul general, dar ignoranţa pentru învăţătură şi cunoaştere, atitudinea asta a oamenilor fără valoare. Mi se pare mie sau de la un timp încoace sunt catalogată drept fiţoasă? Sau ce-o fi? Păi... daca incep si eu sa am mai multa incredere in mine si sa vorbesc mai mult si sa raspund mai mult la ore inseamna ca-s fitoasa? Şi încep colegele cu,, gura mai mare" să comenteze.Ahh, daca nu am specificat, o fac acum: sunt fata, am 17 ani, clasa a X-a. De de exemplu, vineri numai eu am raspuns la franceza. Traduceam, citeam, raspundeam la exercitii si dupa ora, o aud pe o colegă bombănind ceva de mine, cum că nu mai tăceam odată sau ceva de genul. Azi râdeam şi vorbeam cu colega mea de bancă, când, aceeaşi colegă de vineri a început să mă imite, la fel şi altă colegă. Poate râd eu ciudat..sau, şi mai sigur, e de la ele. D-apoi, ce sunt eu să tac când vor lţii? Lasă, că destul am tăcut! E timpul să recuperez şi…să mai tacă şi alţii! Destul că am dat dovadă până acum de o timiditate foarte accentuată, că nu vorbeam aproape deloc şi că nu aveam decât câteva prietene.

Pe de o parte, m simt aiurea când ştiu că mă vorbesc de rău.
Ce mă sfătuiţi să fac? Ahh, mă simt aşa de groaznic...E cineva dispus/ă să discute cu mine? Id-ul meu e : floare_de_februarie Ar mai fi o grămadă de lucruri pe care aş vrea să le vorbesc cu cineva.

1 răspuns:
| Chelly007 a răspuns:

Stiu ca e greu, dar mereu va exista o persoana care sa comenteze. ea doar e geloasa pentru ca vede ca esti buna la ore si te intelegi bine cu ceilalti...nu prea ai ce-i face, daca atata stie sa faca, sa barfeasca pe altii pe la spate. mai sunt si persoane ca astea care singurul lor scop in viata e sa-si bata joc si sa comenteze despre altii. Tu trebuie sa-ti vezi de viata ta si pur si simplu sa n-o bagi in seama, ca "prostul se oftica mai mult cand vede ca nu-i dai atentie", sa continui sa raspunzi la franceza sau ma rog in general la ce te pricepi, sa te intelegi bine cu ceilalti iar pe colega aceea las-o sa moara de ciuda si de oftica..pana la urma, nu-i poti multumi pe toti:d, daca e cv imi raspunzi ^^