Bună!
-fă-i sport! (te menţine în formă atât fizic cât şi psihic şi-l poţi practica în casă )
-dansează
-citeşte
-joacă-te un joc pe pc
-ieşi cu prietenii
-uite-te la un film sau serial
-desenază
-construieşte ceva din hârtie sau alte materiale că doar... tuoritale sunt destule pe net!
-uite-te la TV
-ascultă muzică
-Fă-ţi o pagină de Facebook (aici nu mă refer la profil personal, ci la pagină cum sunt multe de genul: friends or enemies, Adam şi Eva etc etc )sau un blog personal
-Compune o poezie, o poveste etc.
Na, sper că ţi-am fost de folos!
-
Sunt atatea lucruri de facut...
- asculta muzica
- vezi un film pe pc sau un serial ceva la televizor
- mananca ceva
- invata sa gatesti
- plimba-te pe afara, iesi la aer curat
- fa o tura de alergat sau iesi cu bicicleta / rolele / skateboardul
- iesi la un suc sau la o pizza cu prietenii sau colegii
- citeste o carte
- uita-te pe reviste
- aranjeaza-ti in feluri inedite parul, machiajul
- fa-ti manichiura, pedichiura
- cheama niste prietene la tine
- vorbeste la telefon, pe messenger
- stai pe facebook / twitter, actualizeaza statusul, pune poze, da like-uri, fa-te populara, joaca jocuri acolo
- invata sa lucrezi in programe diverse de editare a pozelor si/sau a filmelor, cum sunt photoshop, corel, after effects, Sony vegas
- mergi la shopping
- cauta un loc de munca
- fa-ti temele daca ai avut profi suficient de stupizi incat sa se tina de tine si in vacanta
- petrece putin timp cu parintii, ajuta-i cu ce au nevoie
- fa curatenie in camera ta
- deseneaza, picteaza
- canta, fa karaoke, invata sa canti la un instrument muzical, danseaza
- inscrie-te la un curs de desen, canto, dans, sport... orice te pasioneaza
- joaca niste joculete pe hartie gen sudoku
- cauta un joc pe net de care sa te tii : runes of magic, freerealms, mu online, need for speed, devil may cry, vindictus, gta
- dormi
... Profita de vara si distreaza-te, odihneste-te. Cand va veni scoala iti vei dori sa ai acea clipa de plictiseala! ^_^ Sper ca am ajutat.
Citeste, iesi in oras, intalneste`te cu prietenii tai, apuca`te de dansuri, joaca`te pe calculator, gateste, uita`te la un film bun, uita`te la doua filme bune!
Andrei67y5 întreabă: