| lollipopsweety a întrebat:

Offf straight face imi place de o fata si e in clasa cu mine(cls a-VII a) si nujj ce sa fac cand ramanem sg si simt ca inima imi bate cu putere si palmele imi transpira(prea siropos?) si nujj ce sa ii zic (eu sunt o pers cu umor)si nujj cum sa ii zic ce simt pentru ea asa ca va rog ajutati-ma si poate si o funda daca e un sfat bun plzzzbatting eyelashes

4 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Pentru clasa a VII nu crezi ca esti cam indraznet? Ai timp destul si pentru relatii cand ajungi si la liceu.dar totusi, pentru inceput poti sa ii iei apararea in caz ca vreun coleg face o gluma proasta la adresa ei, muta-te cu ea in banca, cere-i nr de tel. eventual mai iesiti si voi in grup in parc undeva,la o cofetarie, si "fa-i cinste" cu o prajitura, un suc ceva. Pt varsta asta cred ca e suficient :p Intr-o ora de sport sau cand plecati spre casa, condu-o in caz ca ai drum spre unde sta ea. Baftaaaa :*

| GreenSku11 a răspuns:

Buna. Pai in opinia mea ar trebui sa i-o spui direct sau, daca nu poti, prin intermediul unui prieten sau coleg de incredere.

| Lorenzzo94 a răspuns:

Nu mi se pare nimic siropos toti am trecut prin asa ceva.Parerea mea e sa fii putin mai indraznetz sa iesiti la o plimbare impreuna si sa o faci sa se simta cat mai bine in prezenta ta.Mult succes

| Aeerdnaaa a răspuns:

Awww :o3.Ce dugut' :X! Mie mi-ar place sa faca la fel un baiat in preajma mea.dar totusi ar parea ciudat intr-un fel...de obicei,in ziua de azi, baietii se si *** la varsta ta :)). Deci esti unic :>, momentan :)).Eu zic asa : cheam-o mai aproape de tine, sau intr-un loc retras si zi ceva de genu': Hei.um.as vrea sa iti spun ca mie chiar imi place de tine, si cred ca acum sunt cam patetic spunandu-ti asta dar chiar tin la tine si .bla.bla ( gasesti tu) .Oricum...bafta!:*