Eu zic sa o tii tot asa, vb cu el, intalniti-va cand puteti, profita de fiecare clipa si apoi vedeti voi ce o sa iasa, nimeni nu vrea relatie la distanta dar nu ne putem impotrivi sentimentelor
Pai in primul rand cati ani ai uh si in al doilea rand cati ani are el.
ar mai trebuie sa te gandesti daca el chiar simte ceva pentru tine...sau doar este o atractie fizica si sa te mai gandesti daca chiar merita.lumea nu s-a terminat de baiati ai toata viata inainte sa cauti.si daca chiar isi doreste o relatie sa distanta succes.dar ar trebui sa va ganditi amandoi daca vreti cu adevara sa se nasca o relatie frumoasa intre voi doi.si daca el nu va accepta sa nu fi trista.cautarea ta nu sa sfarstit.si asta iti va demonstra ca el nu te merita.sunt baieti care te plac poate si uh nici macar nu stii si pe deasupra ar mai afce orce ca sa fie cu tine.asa ca mult succes la gasit partenerul potrivit si nu uita niciodata."Daca cineva te face sa plangi inseamna ca nu iti merita lacrimile, iar acela care le merita nu te va face sa plangi niciodata" mult succes.si spre ca am putut sa te ajut
Salut,da cunosc asa situatie si este foarte greu sa i-ai o decizie,dar cit nu ar fi dragostea de mare sa ti minte un lucru din aceasta poveste sa fii tu invingatoare nu te lasa coplesita de sentimente,stiu e greu, dar m-ai greu o sa fie cind o sa vezi ca te-ai dezamagit in persoana pe care o iubesti? gindeste bine nu doresc sa te supar si imi pare rau ca zic acest lucru in fata, dar nu doresc sa suferi tu... poate gresesc dar e m-ai bine sa te iubeasca decit sa iubesti bafta
Poate ar trebui sa discuti deschis cu el
Ganditi-va la ce vreti amandoi, si vedeti cum o scoateti la capat...Despartirea nu este o drama
Kqnfiwbcin întreabă:
UserNecunoscut112 întreabă: