| CrazyYoyo a întrebat:

Offf sigh
Nu stiu ce e cu mine laughing cum pot sa ma abtin sa nu plang?straight face
Adica mereu daca tipa cineva la mine sau mai ales daca se ia cineva de mine nu stiu imi tremura picioarele si imi vine sa planglaughing
Ex: Un tigan de la mine din cls a dat vina pe mine ca am aruncat cu mere pe geam laughing in fine oh go on numai ca atunci cand a venit domnul director sa vorbeasca cu mine si cu tiganu` ala tremuram si colegii imi spuneau ca imi venea sa plang insa va dati seama ca ma negat laughing
Cum as putea sa nu mai fiu asa emotiva pentru ca timida nu sunt ca eu mai comentez asa la profesorii etc laughing
Cea mai buna prietena imi spune sa nu mai fiu emotiva deoarece sunt si leu si stiti ca lei nu sunt asa emotivi ci infipti cu tupeulaughing
Daca aveti chef de misto pe seama mea mai bine nu comenta si pastreaza ideeile pentru tinewinking
P. S scuzati cateogoria si greselile de ortografie big grin

Răspuns Câştigător
| Rockart a răspuns:

Zodia nu are nicio treabă. Dacă ar fi să ne luăm după zodii oamenii nu ar mai avea personalitate proprie, calităţi proprii, etc.

Probabil e o trăsătură de familie sau ceva. Sau aşa eşti tu, asta e. Tu trebuie doar să ai încredere în tine, mai ales când ştii că nu ai făcut ceva rău. Şi cel mai important, să fi indiferentă. Ce dacă te înjură unu, altu? Dă-i în mama lor. Tu te cunoşti, ştii cine eşti, că ei au altă părere şi comentează e fix problema lor.

Nu e nimic rău în a fi sensibil, important e să te controlezi şi să nu dai impresia asta. Să pari sigură pe tine, atunci nimeni nu are tupeu să se ia de tine.

Acel coleg probabil ştia felul tău de a fi, de aceea a dat vina pe tine. Ştia că te vei emoţiona şi vei părea suspectă.
Eşti o leoaică, comportă-te ca una.

Baftă!

12 răspunsuri:
| hideaway a răspuns:

Ai greșit categoria :-p
Reposteaza la "Conversații" oh go on

Răspuns utilizator avertizat
| Castiel a răspuns:

Off indeed! Sa stii ca ce vrei tu este aproape imposibil de realizat! Ai nevoie de timp, foarte mult timp... si eu eram ca tine cand eram mai mic si sunt baiat, adica si acum sunt emotiv dar numai pun asa mult suflet cum puneam inaintetongue Dar eu am avut o clasa plini de cocalari care faceam misto unii de altii si altele si asa m-am obisnuit si m-am inchis in mine ca un fel de sistem de aparare emotional pot spune... Lumea de azi este FOARTE REA, gandeste-te la asta mereu vei da peste oameni care vor avea rolul de "teroristi" sentimentali! O sa dai pe ei la fiecare colt de bloc ce o sa faci atunci? Incearca sa pari indiferenta daca cineva iti zice ceva de te deranjeaza in gandu tau spui "asa si?" pari indiferenta adica prefate, si cu timpul poate mai scapi de "emotivitate" nu stiu ce sa zic ce bine ar fi fost daca am fi fost roboti si am fi avut un buton de a ne schimba personalitatea nu?

| raspunz a răspuns:

Nu e nimic, emotivitatea e ceva ce se poate educa. Poți să-ți impui să fii mai hotărâtă, mai puternică.
În general e bine să îți susții punctul de vedere și să nu te dai bătută. De asemenea e bine să nu te superi pentru lucrurile care nu țin de tine, care nu sunt vina ta. Ești micuță și ai să mai crești, dacă îți propui să fii mai puternică și să nu plângi așa ușor ai mari șanse să reușești. Însă până la urmă fiecare om e diferit și nu e nimic rău în a fi un pic sensibil, nu trebuie să încerci să fii altfel pentru cei din jur, doar pentru tine.
Cât despre greșelile de ortografie, nu e nevoie să-ți ceri scuze ci trebuie doar să înveți bine la școală ca să nu le faci. Cei care fac greșeli fac o impresie foarte proastă, chiar dacă își cer scuze. De data asta insa eu nu am văzut greșeli happy

| IngridTomlinson a răspuns:

Ia tace-ti ma! daca aveti chef de misto exista un butonel rosu cu x! folositi-l!

asa deci...si eu sunt asa mai emotiva!

acum depinde de caracterul fiecaruia!
fi mai dura cu colegi! si o sa prinzi incredere in tine cand o sa vezi ca lor o sa le fie frica de tine!

sper ca te-am ajutat!

| Nostradamuss a răspuns:

Ia o pastila de "durere-n cur" si iti trece timiditatea

| Pyskiss a răspuns (pentru Nostradamuss):

Piciule o zis ca nu e timida! Hai ia o pastila de durere in **** sa nu mai fii orblaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea va fi mutata la categoria corespunzatoare.

| cirsiti a răspuns:

Esti putin mai sensibila se intampla la multi oameni nu doar la tine FUNDA?
te rog sper ca te.am ajutat

| GunsNRoses a răspuns:

Buna happy. Stiu cum e sa fii mai emotiv ca si eu sunt asa. Mai ales cand eram la scoala. Nu imi venea sa plang daca se lua cineva de mine da nici departe nu eram. Ma afecta foarte tare si ma inchideam in mine ca sa trec de asa ceva. Dar am trecut de asta. Acum raspund la astfel de chestii cu sarcasm sau ignoranta. Nu te lua dupa ce zice zodiacul pentru ca si eu sunt leu si nu sunt infipt sau cu tupeu. Fii tu insuti si numai baga in seama ce zic altii. Arata ignoranta si nu te lasa calcata in picioare de totii idiotii, deoarece cu cat te arati mai mult afectata cu atat vor tipa si se vor lua de tine mai mult. Good Luck.

| Snizel a răspuns:

Bla bla

| dixiiicomentezi a răspuns:

Nu este ceva atat de grav. Cand ai nervi sau te consumi te descarci foarte bine plangand. Oricum daca mai ai problema asta respira adanc si nu te mai gandi ca iti vine sa plangi.

Si totusi poti oricand sa te prefaci ca ti-a intrat cea in ochi si incerci sa iti dau seama ce.laughing