Sincer, asteapta sa-l iubesti intai si apoi vei sti singura cum sa-i demonstrezi. Dupa o luna de relatie e practic imposibil sa ai sentimente atat de profunde pentru el. Ele vor aparea in timp, incet-incet si atunci nu vei avea probleme in a-i spune si a-i demonstra dragostea ta.
Multumesc pentru raspunsuri...ma-ti facut sa-mi dau seama intr-adevar ce simt pentru el pana acum...inca nu pot spune ca il iubescmultumesc mult
Inca nu poate fi vb de iubire asteptati sa mai treaca ceva tim apoi puteti sa vb de iubire.
Inca e prea devreme sa vb de iubire dar dupa mai mult timp petrecut alaturi de el o sa fie vorba si de iubire
Ai naibii baiet!
traesc numai din demonstratii; mie nu mi se pare ati fi prieten!
ai grija sa nu ne intrebi despre alte cele mai tarziu
Dupa o luna de zile este km greu sa iubesti pe cineva ...aici are si el dreptate cand iubesti pe cineva ii si demonstrezi asta nu numai i`o spui... dar stai linistita lasa relatzia sa curga atunci cand va avea nevoie daca il iubesti vei fii langa el si vei fii alaturi de el ...nu exista un tipar anume sa dovedesti cuiva ca il iubesti sau nu ...asta cel putin din cate stiu eu. daca cineva stie mai multe sper sa aflu si eu .are nevoie de ceva? totusi ai grija ca ar putea urmariii ceva cu asta...
Dupa o luna de zile nu poti spune "te iubesc". e practic imposibil! Iubirea se construieste in timp, deci nu poti spune asta de pe azi pe maine... dar daca el vrea ca tu sa ii demonstrezi, el ti-a demonstrat tie?
Iubirea nu se dovedeste se simte! Ar trebuii sa vorbiti deschis despre asta
Bafta!:*
Daca tu esti absolut sigura ca il iubesti, fa-i niste mici surprize sau ajuta-l cand are nevoie de sprijin...sau...mai exista o varianta poate el vrea prea mult de la tine si in acest caz ar trebui sa te gandesti cum va continua relatia voastra... spe sa te ajute cu ceva.:*