O fata frumoasa si desteapta nu se ocupa cu asemenea nimicuri. Vezi-ti de succesul tau si nu-i mai spune marile tale taine: intotdeauna cei fara valoare sunt invidiosi pe cei ce au succes.
D-aia nu-I bine sa ai incredere in nimeni...in ziua de azi.Toti sunt cu 2 fete.La inceput crezi ca ''acea'' persoana (de exemplu prietena ta)e la fel ca tine ca nu e ca ceilalti, iar dupa ce incepi sa ai incredere in ea, sa crezi ca nu-I ca ceilalti, isi arata a 2a fata a ei.Eu zic sa spui ''stop'' pentru ca nu merita sa mai suporti chestiile astea ale ei:invidia, rautatea etc. dupa o sa regreti
Bună!
Crede-mă că rar mai găseşti persoane de încredere şi care să nu fie invidioase pe tot ce faci în ziua de astăzi. Nu prea ai ce să le faci...aşa sunt oamenii.
Eu zic să păstrezi o anumită distanţă faţă de ea, şi să începi să-ţi faci o nouă prietenă, pe care ştii că te poţi baza. E greu la început, ştiu, dar cu timpul o să-ţi vină mai uşor.
Ai zis că ştie prea multe secrete, nu? Păi...tu nu ştii anumite secrete despre ea, viaţa ei? Dacă aţi fost apropiate, nu cred că nu ţi s-a deschis aşa cum ai făcut-o tu.
Bataie tată! Dă pana ii e capu' unde ii sunt picioarele! Sau o vorba auzita de mine la scoala mea, dă pana isi linge cotu'! ) lol, nu sunt normala la 5 dimineata
Rar mai gasesti prieteni adevarati. Toti vor ceva de la tine, sunt invidiosi, iti spun secretele, ai avut incredere in ei dar te-au mintit. Mai exista si suflete de aur, dar nu uita ca aurul este adanc ingropat in pamant.Cel mai bine ar fi sa nu te mai preocupi atat de mult de acea fata, sa iti vezi in continuare si sa nu iti mai spui secretele oricui. Daca vrei sa te descarci scrii ce vrei pe o foaie, iar apoi o rupi in bucatele foarte mici. Daca vei cauta bine vei gasi si prieteni adevarati, insa nu iti oferi orcui sufletul pe tava.
user449549 întreabă: