Imi cer scuze ptt greseala (doar ca sunt cu capul in nori) :''Oh doamne, cat imi doresc sa mai existe oameni, sau cupluri ca acestea!
The notebook, nu l-am văzut, dar A walk to remember este unul din filmele mele preferate, şi pe mine m-a impresionat extrem de mult, până la lacrimi. Alt film, mai tragic ca astea, este "seven pounds", la asta nu mi-am putut stăpâni o clipă lacrimile, ce este drept e un film puţin mai greu de înţeles, dar tot atât de frumos, este vorba despre un om cu sufltet bun căruia îi murise soţia, ţi-l recomand .
Lary, nu, avem 2 zile in plus. Probabil pentru ca a fost acel concediu neplatit.
As dori sa mentionez ca acum 3 min am terminat de vizionat ''If Only'' Doamne, am plans atat de mult incat, tatal meu a vrut sa ma duca la spital Nu stia ce e u mine, numa mai puteam opri din plans. Este al 2lea film de dragoste la care am plans
Roscavitza
Nu este nicio problema, filmul l-am vizionat inainte sa mi-l recomanzi. Nu iti face griji. Oricum, imieste oarecum fricaca nu mai exista asemena baieti...Trist.
Dar poate speranta nu v-a pieri. Toti tipii din ziua de azi cauta fete doar pentru a-si satisface placerile Noi fetele avem nevoie de o iubire adevarata dar...