In primul rand trebuie sa ai incredere in tine, sa nu te descurajezi, ca o sa slabesti u.Sa nu astepti ca dupa o saptamana de regim sa se vada prea mari schimbari, ele apar in timp, 2-3 luni.
Si eu vreau sa slabesc, dar niciodata nu ma pot abtine, mai ales cand vad ciocolata sau stiu eu
stii ce am observat u? ca daca imi zice cineva ca am slabit, imi da parca asa incredere in mine si nu ma mai ating de mancare, ca ma gandesc la ceea ce a spus acel cineva, ca am slabit. asa ca...
esti frumoasa si asa, nu ai de ce sa slabesti.stay linistita ca o sa poti sa reduci mancarea sau dulciurile si vei slabi
Mama si eu vreau sa ma ingrasTotu` e sa ai vointa si sa speri ca vei slabiDu-te la sala, fa un sport Ceva care sa imbine utilu` cu placutu`
Xoxo(gossip girl)™
Pai urami sunt destul de multe... dar vreau sa iti spun acum partile bune. O sa te simti mult mai bine in pielea ta ba chiar o sa fi mandra de corpul tau, o sa fie un teste de vointa si o sa vezi ca poti.
Sfaturi cu care ai putea slabi...incearca sa faci un soprt cu placere, du-te la o piscina cu un prieten/a si va propuneti sa inotati 12 ture de bazin in 2 ore(nu e asa greu cum pare), Du-te la niste cursuri de dans(ai sa vezi ca si inveti sis i slabesti in timpul acesta), fa niste ture de magazine(chiar daca nu iti cumperi haine in ziua aceea plimbate prin tot orasul ca sa vezi ce e nou, pe langa asta te mai si relaxezi).
Ca sa poti sa slabesti incearca sa iti gasesti ceva dupa care sa tanjesti.De ex. o bluza, un baiat caruia vrei sa ii atragi atentia, un costum de baie, sa le dai peste nas fetelor care sau luat de tine etc.Mancare nu trebuie sa fie putina:poti sa renunti la dulciuri si la sucuri o perioada si o sa vezi schimbari mari
Chiar ca e greu cu incurajatu asta, si eu vreau sa slabesc si nu am vointa deloc mai ales cand vad o inghetata ca tot veni vara
Cand ai vointa, totul e ok, puneti tu in minte ce trebuie sa faci in fiecare zi si din toata ambitia ta, fa in asa fel incat sa indeplinestii ce ti-ai propus mereu.Multa apa plata, ambitie, si incredere in tine! te >
Pai gandeste-te la ce e mai rau . lupta u cu tine insuti . adica de exemplu zi in gandul tau " daca mai mananc mult o sa ajung ca si nichita si nu o sa ma mai placa baietii. oata lumea o sa ma urasa " eu am 52 de kg. ma mentin asa prin faptul ca nu prea manank. adica cand ma cheama mami la mancare. zic nu vin mami ca melodia sata ii fain.si incep sa dansez pe melodie . eu nu manank numa de 2 ori pe zi. si atunci un sandwis sau ceva sa-mi omoare foamea. pur si simplu nu-mi place mancarea. fac asta pentru ca imi cere stomacul ). ca daca n-ar chiroi nu as manca . si nu glumesc asa sunt eu.si astfel am un corp de invidiat .toate colegele sunt invidioase. asa trebuie sa fie!
succes cu slabitul :*
Eu sunt slaba si mananc destul de mult...adica la cat de mult mananc eu ar trebui sa fiu cat un butoi...chestia este ca eu ard tot