| elypisssy a întrebat:

Oi fii eu nebuna dar viata iti ofera multe da sunt ciudata dar il plac mult pe justin bieber ce sa fac de cand l-am vazut prima oara m-am indragostit si il iubesc astai viata numi dati dreptate?

Răspuns Câştigător
| simooo a răspuns:

Ce naiba aveti ma? sa va zic drept e un gay! clar? cine e de acord cu mine?

bine am inteles ca il 'iubesti' dar esti nebuna! ala nici nu stie ca existi! laughing

14 răspunsuri:
| freehugs a răspuns:

Bai fata trezeste-te
aici suntem noi, Terra!

| perro12 a răspuns:

Fata draga il "iubesti", dar tu nici macar nu poti vb cu el decat MAXIM prin internet.Renunta nu ai nici o sansa el are inca 100. 231941294 de fete care-l vor.
Asa ca renunta si vezi ce baieti ai in cartier

HF

| BAIATUL110 a răspuns:

E normal happy
si mie imi place Justin ...nu`l iubesc laughing) fiindca e ciudat... dar imi place happy

| Twist a răspuns:

Heii! Realizezi ca nu poti sa iubesti pe cineva cu care nu ai vb niciodata! Nu l'ai vazut niciiodata face to face! si pe deasupra mai este si la cpatul pamanutului!
'A placea' 'a simpantiza' sau 'a idrolatiza' e una dar pana la iubire e cale lunga!
In fond, nici nu stii ce persona este in real life.il stii doar ca pe 'Justin Bieber the teenage sensation'! dar crede'ma c nimeni nu spune dfetctele lor in faz intregii lumi mai ales daca e o persoana publica!
Deci NUUU este Iubire!
Mie mi se pare simptic pustiu si talentat dar nu 'il Iubesc' laughing
Peave out \/

| DeeeaBaaa a răspuns:

Ai dreptata... da crede'ma chestiile astea trec repede...mai bine incearca sa iesi ziua cu prietenii sa-ti gasesti un boyfriend si asa mai uiti si tu de obsesie. Nu sta toata ziua gandindu'te la el. El nici nu stie ca existi, si e o posibilitate destul de mica sa vina in Romania. Succes :*

| LOoPy a răspuns:

vezi ca o sa apara acum la usa ta, si o sa te ceara de nevasta big grin de abia astept sa vad nunta la tv. laughingcred ca o venit zburatorul la tine. nu poti sa iubesti o persoana pe care nu o cunosti. wake up!

| JustMee_5020 a răspuns:

Doamne fereste! Nu am mai vazut asa ceva Mai bine te-ai duce la un psiholog.Cum sa-ti placa ma de Biberon ma? laughinglaughing Reformulez: Cum sa-l IUBESTI?! Mi se pare absurd. El e doar un...cum sa zic un singur cuvant care sa exprime tot ce cred...hmmmmm.Cred ca "fetita" e cuvantul potrivit. rolling on the floor laughing Sper sa depasesti curand aceasta "problema". Daca nu du-te la spital (cel pe care scrie MARE si frumos: SPITALUL DE NEBUNI).

| Casandra a răspuns:

Daca il iubesti, du-te la holliwod si violeazal...atunci o sa fie nevoit sa se insoare cu tinelaughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa mine nu esti nebuna mi se pare normal ce ti se intampla! adica aproape toate fetele il iubesc pe justin bieber! si iti dau dreptate happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta nu e in nici un caz nebunie... e doar valul ala cre vine... peste 2 ani nu o sa mai stie decat nebunele de el atunci vei putea spune ca esti nebuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alta fata de 14 maxim 16 ani care e disperata de vedete... ce sa zic?
Ce`ar fi sa-ti iei un prieten adevarat si sa lasi naibii calculatoru,ca pari cam disperata happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alta fata de 14 maxim 16 ani care e disperata de vedete... ce sa zic?
Ce`ar fi sa-ti iei un prieten adevarat si sa lasi naibii calculatoru, ca pari cam disperata happy

| JustLoveJBForever a răspuns:

Crezi ca esti singura care il iubestestraight face?!

| cristhina_9831 a răspuns:

Da si mie asa imi place de elhappy dar nu sunt indragostita sau chestii din astea el nu se uita la voi nici daca ia-ti cadea in genunchi...