| Aliaaa a întrebat:

OK Acum sumt clasa a 10-a in acelasi liceu ca si anul trecut.Am inceput sa ma inteleg cat de cat bine cu cilalti colegii si pot sa spun ca mi-am facut cateva prietene mai apropiate.
Totusi, inca simt ca nu e bine. Orice as face e gresit.Cand eram mica nu iesem pre des, iar acum ma simt atat de stinghera cand sunt cu altcineva.
Nu o sa dau vina pe altcineva.Tot ce mi se intampla e doar din vina mea.Dar pur si simplu! Parul, hainele, notele, eu cu totul! Orice as face sau as spune, nu iese bine.
Sunt atat de neindemanatica si de timorata ca am ajuns sa nu ma mai pot suporta.Simt ca nimic in viata mea nu are sens.
Tot timpul can ma compar cau altii sunt inferioara, la orice.Nu mai stau sa dau exemple,dar totul imi merge rau.
Nici macar nu am pentru ce sa traiesc viata asta, nu am nimic planificat in viitor, nici nu stiu daca pot sa iau bacul.
Pe deasupra, pentru tot ceilalti sunt o gluma, chiar si pentru parintii mei.Stiu ca multe persoane care fac glume pe seama mea,nu o fac cu rautate,, si de multe ori ma inteleg bine cu ei, dar nu vreau sa fiu o gluma tot restul vietii mele.
Pur si simplu, vreau sa stiu de ce totul imi merge rau.Note, prietenii, tot. Am incercat tot cea fost posibil sa devin o persoana mai buna si totusi nu pot.Stiu ca e numai vina mea, dar nu stiu ce sa mai fac, sunt doar un om.

2 răspunsuri:
| Sociomaniac a răspuns:

Singura ta problema e increderea de sine happy Nu e nimic in neregula cu tine, trebuie doar sa crezi mai mult in tine si sa te simti bine in pielea ta, sa nu-ti pese de ceea ce cred alti happy. Fiecare persoana este diferita si unica in felu sau, ceea ce ne face speciali. Sper ca te-am ajutat.

| KinderS a răspuns:

Sociomaniac are dreptate. Nu e nimic un neregula cu tine. Cu timpul gandurile astes vor disparea. Stai sa ajungi la facultate sa vezi cum se schimba lucrurile si nu o sa mai ai impresia ca lumea te judeca. Fii tu insati.