Mie din descrierea ta chiar imi pari draguta. Probabil ti se pare ca ceilalti nu te vad atragatoare pentru ca nu incearca sa te cucereasca. Poate nu au ajuns sa te cunoasca suficient de bine. Si eu la o prima vedere par super plictisitor dar daca o persoana ma cunoaste mai bine isi schimba parerea. Poate asa e si in cazul tau. Tu ai o relatie, iubesti si esti iubita. Asta e ce conteaza. Daca baiatul acela este cu tine inseamna ca esti speciala.
Buna din cate te-ai descris, sti draguta, dar pe baieti nu-i intereseaza[pe unii] media ta generala care e 9.91-10.Bineinteles ca trebuie sa fie o fata desteapta cu care sa aiba ce vorbi, dar cu niciunu cu care te vei cupla nu te va intreba ce medie ai...
Ai rabdare ai doar 14 ani... ce-i cu graba asta :*
Din moment ce ai deja prieten, de ce mai vrei atentie din partea altor baieti? Sau poate ca vrei sa-ti faci gelos prietenul? Apropo, sa stii ca baietilor nu le plac fetele care invata bine, se simt amenintati.
Buna!
Cum a spus si badnews, trebuie sa fii optimista. Din descrierea ta esti o fata super sweet si nu ai avea de ce sa iti faci griji! Iesi mai mult prin mall-uri, parcuri, plimba-te prin natura sau fa sport- e o modalitate foarte buna de a-ti face prieteni, iar oricine stie ca de la o relatie de prietenie la una de dragoste nu este decat un pas!
Ai incredere in tine. Tu deja ai prieten.Pentru ce iti mai trebuie alti baieti? Daca stii ca esti frumoasa insemna ca esti.Se pare ca vrei ca prietenul tau sa te admire si nu prea face asta sa inteleg?! Fii optimista si bucurate de viata!
Poate prietenul tau nu isi da seama de ceea ce are linga el(si pentru varsta ta"depide de'a lui) nu prea isi da seama ca tu esti asa de WOW, dar nici urata nu te crede, sau pote isi da seama dar inca u stie sa aprecieze timpul o sa le rezolve pe toate si poate la el nu conteaza doar frumusetea...sunt multe alte criterii din cauza carora te poate considera "neatragatoare" bafta
Hei fi optimista si gandeste-te ca ceilalti nu iti acorda o deosebita atentie din cauza ca tu ai prieten si se vor trezi cu un refuz
Deoarece toti stiu ca tu ai prieten...si altii nau sanse la tine. )) si nu-ti akorda multa atentie...