| Adda_2262 a întrebat:

Ok am o poblema la care ma gandesc foarte mult.Eu si prietena mea cea mai buna ne stim de 9 ani. Iarna trecuta, baiatul care vindea bilete la patinoar s-a dat la ea SHI LA TOATE FETELE de pe patinoar(e un"obiecei de'al lui ).Ooook.Intr'o seara am mers impreuna la patinoar si el a venit a luat'o in brate .chestii.Cand am plecat a zis ca sa o astept afara ca se duce la toaleta. A intrat si el dupa ea si de atunci n'am mai stiu nimic decat dupa cand ea mi-a zis ca a sarutat'o(diferenta intre ei doi e de 11 ani! ea 13 el 24) si eu am intrebat'o daca ea avrut sau nu si dupa 2 minute in care a tacut a zis ca de fapt nu si.ma rog a inceput sa se fastaceasa ca de fapt stii de fapt asa si asa mrg. I'am zis sa fie atenta si sa se gandeasca si ea totusi la diferenta de varsta dintre ei ca nu e un lucru peste care sa treci cu vederea, dar ea a zis ca nu sunt maicasa si ca sunt cu 2 ani mai mica decat ea si nu stiu nimic si asa mai departe. A doua zi trebuiau sa se vada numai ca ea l-a vazut pe tipul respectiv sarutand'o pe alta fata si asa s-a terminat totul pentru iarna trecuta.Acum insa sunt sigura ca o sa inceapa again cu el la iarna pentru ca in 9 ani am cunoscut'o destul de bine si nu stiu ce sa fac pentru ca e prietena mea cea mai buna si tin f mult la ea.Pls help me!

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Te apuci de învăţat limba română, în special să scrii.
2. Înveţi că limba română şi limba engleză sunt două limbi de exprimare DISTINCTE!
3. Îţi vezi de treaba ta pentru că da, nu eşti maică-sa!

| Laura a răspuns:

Cumva sunteti din Bucuresti? Ca si aici era iarna trecuta unul la patinoar care se dadea la toate fetele :-s

| Zmeura a răspuns:

Kengeriket ce tupeu pe capu tau fata are nevoie de ajutor si tu incepi si limba romana esti disperat de viata ce dracu? sa mai intampla sa gresesti disperatule.Deci draga din cate se vede prietena ta nu este cu picioarele pe pamant nu isi da seama de diferenta de varsta si nici ca poate strica prietenia voastra pentru o iluzie ca ar putea fi cu un tip eu zic sa discuti cu ea.

| simooo a răspuns:

Voi chiar nu aveti ce face? Nu va dati seama ca tipul vrea altceva? laughing Sa fim seriosi tu ai 11 ani si ea are 13winking LA asta va ganditi voi la o varsta atat de frageda? Eu am 13 ani si nu zic ca nu ma gandesc la baieti dar...nu depind de ei si nu ma intereseaza de ei cateodatawinking

| Razvan a răspuns:

E prietena ta dar trebuie sa stii ca exista o limita in care te poti baga in viata cuiva.Degeaba incerci sa o avertizezi pana nu dai tu cu capul singur de pragul de sus nu stii cum e. Tipul nu are nimic de pierdut, dar ea ar trebui sa se aprecieze ceva mai mult. Daca chiar vrea un prieten, sa isi gaseasca unul de varsta ei

| Adda_2262 explică:

Kongeriket se mai intampla sa greseasca si lumea, na, ce sa'i facem, nu toti suntem perfecti, asa ca tinewinking, iar despre cele doua limbi distincte, te asigur ca nu sunt nici prima, nici ultima care o sa foloseasca doua limbi diferite in aceeasi fraza/propozitie, dar na, daca te roade grija despre gramatica mea...Shi da, n'oi fi maicasa, dar daca tu nu ai prieteni atat de buni la care sa ti, e evident ca nu intelegiwinkingTake carewinking

| Sin a răspuns:

Anunta-i mama. Ii faci prietenei tale un bine pe viitor, momentan nu isi da seama ca-i tropaie hormonii in cap dar mai tarziu o sa-ti multumeasca.
E plina lumea de pustoaice gravide la 13-14 ani.
Iar respectivul poate avea probleme serioase cu politia. Avand in vedere ca el are 24 si ea 13 asta deja se numeste pedofilie.