1. Te apuci de învăţat limba română, în special să scrii.
2. Înveţi că limba română şi limba engleză sunt două limbi de exprimare DISTINCTE!
3. Îţi vezi de treaba ta pentru că da, nu eşti maică-sa!
Cumva sunteti din Bucuresti? Ca si aici era iarna trecuta unul la patinoar care se dadea la toate fetele :-s
Kengeriket ce tupeu pe capu tau fata are nevoie de ajutor si tu incepi si limba romana esti disperat de viata ce dracu? sa mai intampla sa gresesti disperatule.Deci draga din cate se vede prietena ta nu este cu picioarele pe pamant nu isi da seama de diferenta de varsta si nici ca poate strica prietenia voastra pentru o iluzie ca ar putea fi cu un tip eu zic sa discuti cu ea.
Voi chiar nu aveti ce face? Nu va dati seama ca tipul vrea altceva? Sa fim seriosi tu ai 11 ani si ea are 13 LA asta va ganditi voi la o varsta atat de frageda? Eu am 13 ani si nu zic ca nu ma gandesc la baieti dar...nu depind de ei si nu ma intereseaza de ei cateodata
E prietena ta dar trebuie sa stii ca exista o limita in care te poti baga in viata cuiva.Degeaba incerci sa o avertizezi pana nu dai tu cu capul singur de pragul de sus nu stii cum e. Tipul nu are nimic de pierdut, dar ea ar trebui sa se aprecieze ceva mai mult. Daca chiar vrea un prieten, sa isi gaseasca unul de varsta ei
Kongeriket se mai intampla sa greseasca si lumea, na, ce sa'i facem, nu toti suntem perfecti, asa ca tine, iar despre cele doua limbi distincte, te asigur ca nu sunt nici prima, nici ultima care o sa foloseasca doua limbi diferite in aceeasi fraza/propozitie, dar na, daca te roade grija despre gramatica mea...Shi da, n'oi fi maicasa, dar daca tu nu ai prieteni atat de buni la care sa ti, e evident ca nu intelegiTake care
Anunta-i mama. Ii faci prietenei tale un bine pe viitor, momentan nu isi da seama ca-i tropaie hormonii in cap dar mai tarziu o sa-ti multumeasca.
E plina lumea de pustoaice gravide la 13-14 ani.
Iar respectivul poate avea probleme serioase cu politia. Avand in vedere ca el are 24 si ea 13 asta deja se numeste pedofilie.
Elenastoica9 întreabă: