Mai e ceva. Stiu ca mama mea nu va crede din prima ca a fost o gluma. Va tine nu tatal celei familii. Si prietena mea, cand i-a spus mamei sale despre cele intamplate mama sa nu a crezut-o.
Sa le explici parintilor ei ca nu este ceea ce pare. daca nu, poate gasesti alt loc de refugiu
Trebuie sa le explici ca tatal amicei tale glumeste destul de mult, si ca pur si simplu ai vrut sa te integrezi in acest club de glume * ceea ce nu ai mentionat, sunt convinsa ca e adevarat *. Faptul ca ai luat cutitul nu inseamna nimic, l-ai luat si gata, adica nu s-a intamplat nimic, nu te-ai dus peste ea. A fost o gluma nevinovata, si daca au ras inseamna ca le-a placut si ca s-au amuzat. Daca acum parintii fetei cred ca ai avut vreo intentie, trebuie sa le explici calm si ferm, ca nu ti-ai rani prietena, doar de asta sunteti prietene, si faptul ca ai fost primita in casa lor, dovedeste ca au incredere in tine, si ca tu n-ai face asa ceva.
Daca nu te mai simti bine si familia respectiva incepe sa te trateze ca atare, iti sugerez sa mergi la sora ta, se poate tine legatura si pe facebook si messenger si exista dati multe sa va si intalniti si crede-ma trec prin situatia asta cu legatura si totul e ok. dimpotriva, este chiar o noua oportunitate la un nou inceput.
Nu vrei sa mergi la sora ta? Inteleg...
Trebuie sa arati ca motivul pentru care ti-ai dori sa stai, nu este pentru ca nu ai unde sa te duci, pentru ca ar fi foarte stanjenitor. Le spui calm si ferm ca tu te simti aproape si foarte bine in aceasta familie si ca simti ca este chiar familia ta, in cazul in care insista, ma tem ca va trebui sa parasesti locul respectiv. :* Sper ca te-am ajutat! Funda?
Spunele ce s-a intamplat cu adevarat si daca o sa te creada, bine, daca nu nu.Si in plus, nu cred ca esti o fata rea care ar fi in stare de asa ceva.
Sper sa te fi ajutat! AAA si mersi pentru raspunsul la intrebarea mea :*
Nu pleca. toti o sa uite pana la urma si oricum daca toti au inceput sa rada cred ca au inteles ca e o gluma. nu lasa o parere gresita despre tine sa te faca sa pleci la sora ta sau orice altceva. nu iti face griji. zi adevarul ca a fost o gluma si ca stiai ca e destul de departe fata de tine incat sa nu o poti lovi. sigur o sa te creada si chiar daca nu nu este sfarsitul lumii acum. o sa se uite toata povestea si la final toti vor rade. crede-ma si eu am niste faze cam naspa cu familia/prieteniii si pana la urma s-a uitat totul.
Honey,trebuie sa stai acasica la tine. Daca incerci in zadar sa le explici ca a fost o gluma,ar trebui sa adunati niste probe care sa arate ca, intr-adevar,a fost din joaca. In plus,nu ai facut nimic rau. Si tu si eu suntem sigure ca degeaaba incerci sa le explici cu cuvinte,da? Atunci, tu si prietena ta trebuie sa fiti unite si totusi, incearca sa-i spui mamei tale. Merita incercata orice solutie rationala si bine gandita. Fara ''varsari de sange'' sau ''fugit de acasa'', bine? O sa rezolvati voi chestiunea asta incalcita, dar trebuie sa va pastrati calmul in orice moment, pentru ca nu stii niciodata de unde vine ajutorul care te salveaza de fiecare data.
Te-am pupat! :*
Nu pleca niciunde, spune-le parintilor ca au inteles gresit si ca nu s-a intamplat asa. daca mai ai'episoade' in care nu stii ce faci si nu te poti controla, sugerez sa mergi la un psihiatru
Simo! Stii ca eu te inteleg . Dar mai bine ai incerca sa fii si tu mai apropiata de mama ta chiar daca ea nu iti da atentie sa zic asa Si nu e un lucru bun sa mergi la Diana, nu ai rezolva nimic si toti si.ar face griji. Vorbeste eventual cu tatal tau poate el o sa inteleaga. Nu e o idee foarte buna sa pleci la sora.ta!