| Ankiss123 a întrebat:

Ok am o situatie oarecum penibila. Pe 27 luna asta o sa fie o excursie cu clasa si eu am spus sa ma puna pe lista ca merg si maine trebuie sa ducem banii(185 de lei) doar ca eu nu le-am spus alor mei si cred cam ma lasa doar ca ei iau banii maine in jurul orei 1 si eu invat dimineata(incep la 7:30) si nu stiu cum sa ii spun mamei. help repede

Răspuns Câştigător
| Michidutsa a răspuns:

Pai le explici profesorilor sau cui trebuie sa dai banii ca ii duci poimaine deoarece ai ceva probleme, trebuie sa inteleaga, intre timp ii spui si mamei tale.
Bafta si distractie placuta in excursiekiss.

3 răspunsuri:
| boyofflame a răspuns:

Mda nu stiu zii ca ii vrei pentru o excursie sau ii zici ca ai datorie la un coleg ca ai avut sa dai banii la camatari... sau ii zici ca vrei sa iti imbunatatesti calculatorul...ca ti s-a bulit

| Apy a răspuns:

Poti sa ii rogi sa-ti aduca la sfarsitul orelor funda?

| alessia5158 a răspuns:

Spui mamei intregul ADEVAR ---- si pe langa aceasta, pentru ca ai gresit hotarand asupra destinatiei unor bani ce nu iti apartin tie trebuie sa-ti ceri IERTARE. Dar nu oricum :ii spui mamei tale ca intelegi ca ai gresit si ca, lasi la latitudinea ei hotararea daca vei mai merge sau nu in excursie! Parintii tai vor decide, iar tu va trebui sa-ti intelegi cu adevarat greseala oricare ar fi aceasta decizie.