| Adiitza a întrebat:

Ok, am observat un comportament oarecum ciudat la fete. Te uiti la una alta pe strada ba si baga capu in pamant cand trece pe langa mine ori se uita la pantofi tate tricou *** nu stiu de la ce se uita. Te uiti la ea mai de la distanta si cand trece pe langa jap! capu la cutie. Care e treaba?!

Răspuns Câştigător
| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Poate ca pur si simplu doar se uita la asfalt, decat sa priveasca pe cei din jur. laughing Adica poate vrea sa para ca nu si-a dat seama ca e observata laughing sau...ar mai fi o varianta : crede ca e ceva in neregula cu ea si de aceea te uiti la ea. Chestii care nu vor fi intlese niciodata...asa ca nu iti mai bate capul ca vei intalni lucruri si mai ciudate, adevarate dileme! laughing

8 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Sunt timide.asta nu inseamna ca nu se uita deloc la tine, inseamna ca se tem de contact vizual.fa tu primul pas.

| ladygaga a răspuns:

Pai eu nu sunt asa. Cand trec pe langa un baiat el e cel care baga capu in pamant :]]

Probabil sunt timide si de aia.

| GwenS a răspuns:

:] timide ...defapt in ziua de azi fetele sunt obsedate de a face o impresie foarte buna chiar si unui necunoscut :]].e foarte amuzanta faza.Mda,unele sunt chiar obsedate de acest lucru, de aceea le vezi ca se uita la sani la tricou etc.pentru a se asigura intr-un fel ca "exteriorul arata perfect" :]

| Gripa a răspuns:

Cred ca esti tu super bengos si cand trec pe langa tine se intimideaza si nu-si permit a te privi in ochi.

| sisoloco a răspuns:

Frate poate ai probleme cu respiratia si baga capu' in pamannt ca sa nu simta mirosul... big grin rolling on the floor

| thalia_6931 a răspuns:

Frate mai fa si uh un dus ca poate mirosi prea rau si de aia baga capu in pamantwinking (nu uita sa te speli pe dinti) laughing

| Micr0b a răspuns:

rolling on the floor)) cat de tare ai spus oricum probabil te place si este f rusinoasa sau cine stie thinking sunt baiat nu-s fata laughing(nu cred ca sunt cel potrivit pentru intrebarea asta big grin)

| madalina_4528 a răspuns:

Asa sunt si eu laughing