anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok. Am venit dintr-o plimbarica (nu traiesc in Romania). Stateam pe un scaun, cu o masa langa el. Langa mine sau asezat o fata de 13-14 ani sau mai mult si cu fratele ei, nu avea mai mult de 4 ani. Deodata fata incepe sa il traga pe fratele ei peste masa, sai indoaie mainile, sal paleasca. Copilul tipa si iar tipa. M-am ridicat de pe scaun, i-am zis sai dea drumul ( in engleza) ( m-am inervat ata de tare incat vroiam sa o bat, dar nu am facut-o pentru ca era mai mare decat mine) si tot in engleza (sunt in Canada) l-am intrebat pe fratele ei unde e mama lui. Lam dus la parinti, iar fata aia a fugit. Parintii lor aratau tare de treaba, nu stiu de ce fata era atat de needucata. Peste cateva minute, am vazut ca fata era certata de mama ei.
Copila era ft rea si nesimtita. Cum sa-i faca asa ceva unui copil inferior si care nu se putea apara?! Am ramas socata!
Pe fata ei puteam vedea ca ii dorea raul
Credeti ca am facut bine?

Astept parerile voastre.

Răspuns Câştigător
| Leea1234 a răspuns:

Da! ai procedat corect!
si eu as fi facut la fel!
saracul copil!
cine stie cate palme isi mai incasa de la sora sa, bietul copil daca tu nu interveneai!
dar numai tu erai acolo?
sau doar tu ai fost singura care a reactionat...ca se mai practica si indiferenta, si se fac ca nu vad ce se intampla!
felicitari...esti o romanca curajoasa!

17 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Ai facut foarte binewinking
Eu in locul tau o bateam pe aiabig grin

| Flav a răspuns:

Ang3l, imi dai si mie lectii in engleza ca sa nu mai rada enigma de mine ca nu stiu? laughing Si tinand cont ca ai 12 ani, te rasplatesc c-o prajiturica, o inghetata sau o bragabatting eyelashes
Da, ai facut bine. Ai grija pe viitor sa nu te implici mai mult decat trebuie. Aici ai procedat corect.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ai procedat foarte bine. Felicitari!

| hândel a răspuns:

Congrats angel. U did well 2 stop that sycho. happy Miliarde de scuze marea mea enigma. Eu ti-am dat stupidul din greseala vrand sa selectez inteligent, si cu putina graba am votat stupid. Deja am rugat adminul sa stearga ambele stupide din lista mea, ca-s ambele acordate pe acelasi principiu vitezoman. Scuze enigma si felicitari pentru. interventia ta in stoparea agresiunii sorei turbate ingeras.

| Gabry a răspuns:

Nu ai facut binestraight face!
Ai facut foarte binewinking

| zuzushi a răspuns:

Iti dai seama. ce psihopata in devenire e fata aia :-s...bravo happy

| alle_1861 a răspuns:

Ai facut foarte bine, dar poate fata aceea traieste o trauma(nu stiu daca se poate zice asa) poate crede ca nu este iubita destul. Si poate de asta se comporta asa.
Tu cati ani ai, daca nu te superi. happy

| idanna a răspuns:

Te pup...si eu tot in C...

| adelle23 a răspuns:

Da, cine stie cat de nebuna era aia straight face
copila depravata mintal.
toate cele bune.

| alexdad16 a răspuns:

Ai facut super bine, Felicitariwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, ai facut foarte bine.parintii ei ce au spus?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ andrutza toti eram copii.
Eu eram cei mai aproape de ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

flav, da. cand incepem? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ang3l_or_d3v1l -daca tot il inveti engleza, initiaza-l si in tainele limbii moldovenesti, ca tot ati declarat-o voi acolo ca limba oficiala. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigmo- desigur laughing

| adnanax a răspuns:

Eu zic ca ai facut bine

| stefan_6882 a răspuns:

Asa e de obicei - fratemiu ma tachineaza mai mereu deoarece e mai mare sincer big grin