Da! ai procedat corect!
si eu as fi facut la fel!
saracul copil!
cine stie cate palme isi mai incasa de la sora sa, bietul copil daca tu nu interveneai!
dar numai tu erai acolo?
sau doar tu ai fost singura care a reactionat...ca se mai practica si indiferenta, si se fac ca nu vad ce se intampla!
felicitari...esti o romanca curajoasa!
Ang3l, imi dai si mie lectii in engleza ca sa nu mai rada enigma de mine ca nu stiu? Si tinand cont ca ai 12 ani, te rasplatesc c-o prajiturica, o inghetata sau o braga
Da, ai facut bine. Ai grija pe viitor sa nu te implici mai mult decat trebuie. Aici ai procedat corect.
Congrats angel. U did well 2 stop that sycho. Miliarde de scuze marea mea enigma. Eu ti-am dat stupidul din greseala vrand sa selectez inteligent, si cu putina graba am votat stupid. Deja am rugat adminul sa stearga ambele stupide din lista mea, ca-s ambele acordate pe acelasi principiu vitezoman. Scuze enigma si felicitari pentru. interventia ta in stoparea agresiunii sorei turbate ingeras.
Ai facut foarte bine, dar poate fata aceea traieste o trauma(nu stiu daca se poate zice asa) poate crede ca nu este iubita destul. Si poate de asta se comporta asa.
Tu cati ani ai, daca nu te superi.
Asa e de obicei - fratemiu ma tachineaza mai mereu deoarece e mai mare sincer