Ea nu il place, ea il iubeste! E o diferenta. amici i-am zis si eu sa ramana pentru ca odata ce el a cerut asta ar trebui sa il roage in genunchi sa isi reia relatia? Nu are de ce sa se injoseasca, asta nu e lupta cand cineva nu te mai vrea. Daca ar fi iubit-o nu ii cerea sa ramana prieteni, si daca o iubeste cu adevarat se va intoarce singur
Daca el nu vrea, eu zic sa nu insisti. Degeaba il mai iubesti tu daca el nu mai simte acelasi lucru pentru tine. Ce o sa faci, sa il rogi? Daca va fi sa te vrea inapoi te va cauta el. Fi indiferenta si poarta-te ca o prietena doar, asa cum ti-a cerut, chiar daca e greu.
Amm cred ca da...multumesc
Mai stai de vb cu el..incearca sa va cunoastesti mai bine si dupa cine stie nu te lingusi pe langa el ca o sa regreti
Mutumek.....nu o sa ma mai lingusesc pe langa el.
Ne nu te lua dupa celelalte raspunsuri mai ales ultimul stii daca tu il placi trebuie sa vb cu el sa fiti amici sa simpta ca iti pasa cand el are nevoie de cineva si tu sa-l ajuti sa-l susti si va intelege ca esti singura fata care iti pasa de el si dupa toate prostiile ce a facut cu tine tu il iubesti si el sigur isi va cere scuze dar nu uita nu fi prea bagacioasa in unele treburi astept raspuns ce s-a intamplat intre voi doi si BAFTA
Multumesc...mi-a mers bine cu raspunsul tau
Cu placere :* ma bucur ca te-a ajutat!
Ea nu il place, ea il iubeste! E o diferenta. amici i-am zis si eu sa ramana pentru ca odata ce el a cerut asta ar trebui sa il roage in genunchi sa isi reia relatia? Nu are de ce sa se injoseasca, asta nu e lupta cand cineva nu te mai vrea. Daca ar fi iubit-o nu ii cerea sa ramana prieteni, si daca o iubeste cu adevarat se va intoarce singur
Arata-i indiferenta si o sa vezi ca el o sa alerge dupa tine...fii vesela si zambeste mereu ca sa ii arati ca esti fericita si asa