| BlackAgon a întrebat:

Ok cam am o problema : este o fata pentru care simt ceva de destul de mult timp. Flirtez cu ea destul de des, stiu ca si ei ii place de mine, o pot vedea in ochii ei si comportament. Dar vreau sa ii spun ceea ce simt pentru ea. Azi de exemplu am fost cu ea la 1 prieten, si cum eram singur cu ea pe drum m-am gandit sa-i spun ceea ce simt. M-am gandit cu vreo cateva zile in urma ce i-as spune si eram perfect motivat, dar cand s-a ajuns sa ii spun m-am blocat complet nu am putut spune nici macar 1 cuvant din ceea ce mi-am propus. Si am continuat sa vorbim despre alte chestii eu neputand spune. De aceea intreb: cum naiba fac ca data viitoare cand vreau sa ii spun ceea ce simt sa nu ma blochez?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand sunteti singuri, o poti lua prin surprindere sarutand-osmug. Asta doar daca esti sigur ca te place si nu are pe altcineva.
E cel mai binebig grin Sau, poti sa o iei usor de mana etc. Gesturi d'astea...mai romanticebig grin

Bafta!kiss

| dragutza_4640 a răspuns:

Ar fi bine sa iti iei inima in dinti, nu ai nimic de pierdut, iar daca ea te place cu adevarat iti va spune ce simntewinking. Bafta!