| ForbiddenLove a întrebat:

Ok...cred ca m-am hotarat de halloween ma imbrac in catwoman laughing sau ceva de genu.imi iau colanti negrii, un top negru si ma machiez ca atare pentru ca masca nu am si nu stiu de unde sa fac rost.Problema mea este ca nu am pantofi negrii cu toc... pot purta altceva care sa arate aproape la fel de bine?big grinCe culoare imi fac manichiura? Si cum imi aranjez parul? Funda promit!

Răspuns Câştigător
| sol_5564 a răspuns:

In loc de pantofi cu toc negri poti sa-ti pui cizme negre (de preferat de lac ca tinuta sa fie mai glam). eu mi-as face manichiura rosie. si parul eu zic sa ti`l tapezi foarte mult si sa-l lasi voluminos!

4 răspunsuri:
| Genuitoarea a răspuns:

1.Iti trebuie neaparat pantofi negri cu toc.se vad cel mai bine.parerea mea.
2.Mai poti pune balerini. dar nu nu stiu ce sa zic.
3.Manichiura neagra unghiuitze micutzebig grin, aran jate date cu negru pe toata unghia.
4. Fa-ti bucle.big grin si prindeti parul din fata cu un clipsuletz mic intelegi ce vreau sa spunlaughing
5. O sa arati superrrr binessss:X:X:X

| mihamihaela1234 a răspuns:

I'ati colanti negri luciosi, top negru(cum ai zis tu), si niste pantofi cu toc obligatoriu pot fi roz sau orice culoare ai tuhappyManichiura o asortezi la pantofi si ...gata! O sa fi un catwoman bestialalaughing:*Succes...

| mihamihaela1234 a răspuns:

Am uitat de parrolling on the flooreu zic ca ondulat ar arata cel mai binebig grin

| rerr a răspuns:

La magazine