| Unicucebeea a întrebat:

Ok. De pe la 12 ani ma imbrac cu shoesi, hanorace si din astea. GATA! Urasc asta. M-am saturat. [sunt fata apropo ] Dar nu stiu cum sa fac sa imi schimb look-ul, am deja multe haine baietesti sa zic asa. Nu am cum sa fac rost de haine elegante asa usor. Nu am cum sa strang bani asa usor. Ce sa fac sad
Funda.

Răspuns Câştigător
| Princess1234O a răspuns:

Pai, sincer, nu mi se pare un lucru rau sa fii fata si sa te imbraci cu hanorace si cu shoesi. Daca tu te simti bine asa, nu ai de ce sa te schimbi.Si oricum, daca tu te-ai invatat sa te imbraci asa mai de strada, iti va fi dificil sa treci asa direct la elegant.
Si, oricum, macar iti sta bine elegant?
Pentru ca nu pe oricine prinde. Aici intra in calcul si trasaturile fetei, corpului si chiar caracterul.
Dar, daca chiar vrei sa faci o schimbare ai putea purta in loc de hanorace cardigane. Ele sunt cat de cat elegante.Iar in loc de shouesi conversi.
Sper ca te-am ajutat. :*

| Unicucebeea explică (pentru Princess1234O):

Porti si cardigane si conversi laughing in mare parte. Imi vine bine elegantul thinking Dar ma simt ciudat, nu imi dau seama cum ma vede lumeahee hee

| Unicucebeea explică (pentru Unicucebeea):

Port *

| Princess1234O a răspuns (pentru Unicucebeea):

Te simti ciudat cand te imbraci elegant sau asa mai " swag "?

| Unicucebeea explică (pentru Princess1234O):

Atunci cand ma imbrac elegant thinking Eh am inceput sa imi iau haine mai elegante. laughing Acum vine vara si poate ma voi obisnui happy

5 răspunsuri:
| Nariah a răspuns:

Ai putea sa imprumuti rochite de la prietene bune sau verisoare ...usor usor o sa iti faci propria garderoba feminina, dar nu peste noapte! Nu ai cum sa iti schimbi look-ul dintr-o data!