| EvelinNovac a întrebat:

Ok deci am 13 ani si sunt in 7B si imi place de un baiat din 7A ( care e fiul consilierului de banca a lui mami) si nu stiu daca lui ii place de mine.O prietena din clasa lui i-a spus "Stii... Evelin te apreciaza mult" (avem cateva ore impreuna in fiecare saptamana) si de atunci se uita la mine la ora inainte cand ma uitam la el isi lua privirea dar acum continua sa se uita ma face sa rad in pauze vine sa sa bage in seama si ma enerveaza imi imita rasul ma impinge usor bate palma etc.Intro zi ieseam de la ore si era cu niste prieteni si m-a strigat dar i-am zambit si am plecat ca ma grabeam. La ora de tehno isi ridica sprancenele si facea intr-un fel cu buzele si tot prietena aia l-a intrebat daca ii place de mine si a zis "Da dar ca prietena" eu sunt foarte confuza pentru ca e un baiat foarte imatur e cam inchis cand vine vorba de fete nu spune niciodata nimic nici macar celui mai bun prieten al lui
Nu demult a aflat ca fumez si a intrebat de ce si m-a batut la cap cu asta...
Voi ce credeti ca simte? (il cunosc din clasa a5a9)

3 răspunsuri:
| HighByTheBeach a răspuns:

Salut.
1)Imi explici de ce fumezi la 13 ani?
2) Clar ca e imatur inca. Are 13 ani.
3) Vezi ca te baga la friendzone laughing

| EvelinNovac explică:

Da dar mie mi se pare cam prea imatur cunosc baieti de varsta asta mult mai seriosi

| HighByTheBeach a răspuns (pentru EvelinNovac):

Nu stiu, Din cate vad eu aici te considera doar o simpla prietena, nu ceva mai mult. Odata ce ii esti prietena e normal sa-si faca griji de una alta. Incearca sa vorbesti poate tu cu el, insa nu ii spune direct ca il placi. Incearca sa-i arati asta in asa fel ca doar el sa inteleaga, nu si restul' clasei. Succes happy