Incearca sa iti faci curaj si zi mamei tale ca te faci de ras! La mine era la fel, dar colegele mele purtau doar ca un moft ca nu aveau ce baga in sutien si inca sunt la noi in clasa. La mine nu radeau ca stiau ca pentru mine era cel mai groaznic lucru de pana atunci sa vezi ca esti maturizata mai mult decat colegele e oribil. Eu m-am dus la mama si i-am zis i-am ca nu mai suport sa stau asa ca taranca! Si asa a fost totul. Fi si tu mai tare zii mama ma i-au astia in ras i-am un sutien sau imprumuta-mi unul mai mic de al tau! I-au cu frumuselul zii ca esti mare si ca trebuie sa porti sutien ca nu se vor dezvolta si altele! Eu am avut chestia asta la 12 ani si acum am 13 si nu mi-e rusine deloc de mama sau colegii mei! Ca doar si cu ei merg sa imi iau asa ceva! Eu sunt Alex(Alexandra) Poftim id-ul meu daca ai chef sa vorbim Alexvsgaby
Fa-ti curaj si zi-i mamei tale! De exemplu cand am vazut si eu ca toate fetele poarta sutien iar eu doar bustiera, i-am zis mamei, si mi-a luat si mie, dar sincer nu te grabi cu asta. nu este ceva asa de super precum crezi..acelasi lucru l-am mai vazut pe TPU, fete care sunt speriate, care au 13 ani la fel ca mine, si ca nu le-a venit menstruatia, sau ca le-a venit si le e teama sa spuna mamei!
Concluzie : doar spune-i. pur si simplu! daca mama ta refuza, inseamna ca, chiar nu ai sani:* sper ca te-am ajutat! sper sa-mi urmezi sfatul:* funda?
Zii : "Mama ma rid colegii la scoala" si ea o sa te intrebe de ce apoi ii zici ca ti se vad virfurile sinilor
Esti nesimtit, dar la ce ma astept de la tine ca doar esti un baiat doar.