Ok deci … am 16 ani si 7 luni am 1.70 cm si vreo 50 kg. Eu nu mananc foarte mult de multe ori nu prea mananc destul cred dar nu mor de foame sau ceva. Ideea e ca am intrat in pubertate cred acum 1 an. Eu credeam ca am intrat de la 13-14 ani dar nu e asa. Sunt foarte speriat pentru ca nu stiu cum decurg lucrurile cu pubertatea. Deci eu la varsta mea nu am niciun fir de par la subrat inca, iar mustata destul de putin. Parul de jos mi-a crescut si cred ca este ok (acum cred 1 an jumate a inceput). Acum am ajuns la chestiile serioase . Penisul meu este asa cum era in copilarie. In stare flasca 3-4 cm si in erectie vreo 8-9 cm, forma lui in erectie e curbata asa dar nu cum e normal, e curbat ca un pod sa zicem si nu ca o groapa asa cum e normal. Pana acum 9-10 luni nici macar nu puteam decalota penisul dar spre fercirea mea am trecut de faza asta si acum il pot decalota complet pana se vede intreg capul penisului. Iar vocea nu mi s-a schimbat aproape deloc. Sunt foarte in spate fata de alti colegi avand in vedere ca sunt in clasa a 11 a! Mi-e frica la 17 ani aproape de abia sunt la inceputul pubertatii totusi cred am niste dovezi ca se desfasoara normal pubertatea. Credeti ca e normal ce mi se intampla? Cand o sa imi creasca par la subrat si o sa se mareasca penisul? Sunt foarte ingrijorat repet de abia la varsta asta ma confrunt cu pubertatea
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Intr-adevar, se pare ca la tine pubertatea a debutat foarte tarziu, poate chair acum 1 an, asa cum ai observat si tu, dar continua sa te dezvolti foarte incet, fiindca nu te hranesti normal si sanatos, iar hormonii tai de crestere nu au de unde sa ia vitaminele si mineralele, atat de necesare bunei dezvoltari a creierului si organelor interne, inclusiv a celor reproducatoare.
Daca nu iei in serios stare in care esti si nu incepi sa mananci cu ar trebuiis a manace un adolescent in crestere, nu te poate ajuta nimenis a te dezvolti si nu uita: cresterea la baieti se incheie la la 18 max 20 de ani.
In ce priveste cresterea penisului, nu cred ca te poate ajuta nimeni, fiindca stiintific este demostrat ca el creste pana in jurul varstei de 16 ani si tu ai atins deja varsta asta.
Te sfatuiesc totusi, sa mergi la o consultatie medicala, sa vezi un Medic Endocrinolog, poate iti poate da prescrie ceva sa-ti stimuleze cresterea, dar nu se realizeaza oricum nimic, fara necesarul de hrana de unde hormonii isi extrag vitaminele si mineralele.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.145.212.129) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro