| deutza_2137 a întrebat:

Ok.deci am avut o prietena A(o notez cu A) si acum suntem certate. Spun tot:deci ea si-a facut un site al clasei si acolo a bagat poze cu mine cu ea si cu inca o fata. Eu am mai discutat cu ea si ea ma contrazicea in unele chestii.Deci ea spunea ca pe o profa de romana o cheama Axim dar nu-i adevarat o cheama Achim.Bine asa se cearta si bebelusi dar nu ea pana nu vede ca ceea ce spune nu-i corect nu se lasa.Sambata am intrat pe site-ul clasei sa mai vad si eu ce a mai facut pe acolo.Si cand sa vad era acolo ceva care scria : " Cine voteaza pentru stergerea pozei Andreei?" (asa ma cheama-Andreea) asa si bineinteles ca m-am suparat adica pentru o chestie de asta minora faci asa si ea mai inainte adica Joi a spus ca ma face admin 2. Asa ca am luat telefonul si am vrut sa o sun.Nu a raspuns dar mai bine ca nu a rasp. ca ce era la gura mea numai eu stiam.Am uitat ceva a fost sedinta cu parintii Marti si eu am zis sa ma astepte ca il intreb pe tata daca mai stau. El a zis sa stau. Cand sa ma uit dupa A a disparut. Oricum am stat cu prietena mea actuala Larisa in masina ei.Mama lui A sa plans de profu de mate ca nu preda bine tralala si lailaila. A doua zi Joi ce credeti ca face? Trimite biletele in ora de mate.Si se plange maicasa.Am intrebat-o: "Dar unde ai fugit ieri ca ai zis ca ma astepti?" a zis:"Am plecat cu varamiu". Ce credeti despre A? Ce credeti ca ar trebui sa fac sa ma impac cu ea sau nu?

1 răspuns:
| UbexFlo a răspuns:

Eu cred ca sunteti inca niste copile si ca trebuie sa va maturizatihappy