| Andre_2169 a întrebat:

Ok, deci.
Aveam o prietena foarte buna pe care o cunosc de 14 ani, practic de cand ne-am nascuthappy.
Deci sa incep cu inceputul.
Eu mai am si alte prietene si cand ma intalnesc cu ele este foarte geloasa si eu cand ma intalnes cu prietenele ei n-am nici o treaba. De un timp a devenit foarte distanta de mine si eu stateam mai mereu dupa fundul eilaughing.
Ei bine mi-a dat id-ul unei prietene de a ei si prietena aceea m-a salutat si tot am vb pana cand chiar a inceput sa ma enerveze, si aceea persoana mi-a spus mai multe lucruri rele care a spus cea mai buna prietena despre mine. Eu cred chestia asta fiindca mi-a mai facut faze din astea nasoale.Si da, ma doare deoarece ne cunoaste de vreo 14 ani, dar totusi nu mai suport sa stau cu o persoana care ma vorbeste pe la spate.
Spuneti si voi ce sa fachappy.

2 răspunsuri:
| cretzulycy a răspuns:

Ah... prin ceva asemanator am trecut si eu. Vorbeste fata in fata cu ea si spuneti-va tot ce aveti de zis! Daca sunteti, sau macar ati fost prieteni adevarati cred ca o sa va fie usor sa spuneti ce aveti pe suflet. Poate ca pe moment o sa doara, dar trece, pentru ca un prieten adevarat nu se poate uita, orice ar fi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca oricine are "prietenii" din astia, care pana la urma nu se mai numesc prieteniwinking
Eu zic sa vorbesti cu ea si sa o intrebi in fata tot ce te intereseaza, adica sa o intrebi de ce te vorbeste p la spate, ce o deranjeaza atat de mult la tine, de ce face asta daca sunteti prietene de atata timp si normal daca mai vrea sa ramaneti prietenewinking eu asta zic.winking :*:* Succes!