Pai probabil tot tu esti de vina,poate din comportamentul tau ea a dedus ca vreti sa fiti doar prieteni, probabil ea se astepta sa te apropii de ea (fizic) mai mult dar probabil tu ai intrat in relatia de amicitie cu ea, iar acum ea te simte ca un frate, mai ales daca va cunoasteti mai de mult, cel mai bine este sa vorbesti cu ea si sa o intrebi ce simte pentru tine si ce vrea de la tine.
E bine ca esti o persoana optimista.Desigur ca mai este o speranta, incearca sa ii vorbesti sa ii spui ceea ce simti din inima, cu blandete.Invit-o din nou in parc sau alt loc mai linistit, mai calm unde puteti vorbi.Intreab-o daca ea mai tine sau nu la tine.Incearca sa-i reinvii acele sentimente, poate ca nu au disparut, poate doar s-au ascuns putin.Eu iti urez succes si iti tin pumnii!
Heyy men mai sunt si alte fete si eu ma simt groaznic ca azi m-am despartit de iubitul meu, dar nu ma simt o proasta...ce va nu ii bine cum sa nu te mai placa asa dintr-o data ceva s-a intamplat poate si a gasit altul...scuze as vrea sa te ajut mia mult dar acum nu pot!