| zooooza a întrebat:

Ok...deci cum am mai spus. Sunt rosie mai tot timpul in obraji...adica o pata de roseata in obraji. Dar cand fac efort fizic, ma enervez sau discut ori ma intalnesc cu o persoana care imi este simpatica ma inrosesc ca racul.
Nu suport chestia asta...

Si nu cred ca ar fi asta o problema dar urasc cand lumea imi zice chestii de genul: " Ce te-ai inrosit!, Esti rosie ca racul!, Vai ce rosie esti!, Dar tu de ce te inrosesti mereu in obraji?!" I don't want to see I don't want to see I don't want to see

Intrbarea mea este: cum imi pot controla emotiile sau daca totusi nu pot face asta ce le-as putea scpune celor ce ma intreaba?

2 răspunsuri:
| HaDeS_9190 a răspuns:

Pai din cate stiu eu, esti rosie din cauza tuburile capilare de sange care sunt mai aproape de suprafata pielii pentru a racii coprul/sangele.ar putea fi o problema ereditara, deci intreaba pe bunica, bunci mama, tata daca are si el aceleasi "probleme"

| DSoprano a răspuns:

Ai cuperoza? Ce inseamna ca esti mereu rosie in obraji? Nu ai ce sa faci sau cum sa iti controlezi emotiile firesti...ar insemna sa incerci sa nu mai simti nimic? mai bine te bucuri de faptul ca poti exterioriza ce simti, si poti sa le spui celor care te intreaba: da, mereu ma rosesc cand imi pasa si ma implic cu adevarat in ceva! inseamna ca emotia nu poate sa ramana doar in suflet si atunci da pe afara!"