| uAme a întrebat:

OK deci e un baiat super-simpatic si fain si destept,cu alte cuvinte,tot ce mi-as dori,care ma place si nu prea. Eu stau in Utvin,un oras imediat langa Timisoara,de unde e el. Noi suntem in aceeasi clasa, dar acum ca a venit vacanta... Cum il pot "pastra" pentru mine si sa-i arat cat il iubesc fara sa par o disperata posesiva? Thaks!

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! :*
Pai trebuie neaparat sa tineti legatura prin comunicare.Si stii ca mai este vorba aceea "Ochii care nu se vad se uita". Deci iti recomand sa vorbiti pe facebook, mess la telefon dar sa si iesiti sa va vedeti fata in fata, daca iti e rusine mai cheama niste prieteni si gata, desi cel mai bine ar fi sa fiti numai voi doi si il iei incetisor.Bafta si ai incredere in tine! :*

| uAme explică (pentru Floreenofficial):

Iti multumesc mult pentru sfat, dar noi doi suntem nebuni dupa mate si...Da, suna cam ciudat, nu?winking Dar el nu prea sta pe Facebook si nici pe mess ca n-are timp. Stii ce zic? Genul de baiat pe care nu-l intereseaza ce zice lumea. Exact ca mine. Doar ca eu stau mult pe Facebook. big grin daca am merge la strand cu niste prieteni, cum ar fi? Numai sa nu se prinda parintii mei...winking

| Floreenofficial a răspuns (pentru uAme):

Neata! Pai si ce daca sunteti nebuni dupa mate? Bravo voua.Asa cum altora le plac alte obiecte asa va place voua matematica.Ai putea sa-l SUNI din cand in cand sau sa ii trimiti mesaje sau sa il scoti afara umpic.Nu stiu ce sa zic, strand...mie de obicei imi plac locurile mai retrase rolling on the floor, dar faceti cum vreti, fiecare se adapteaza.Pai de ce v-ar prinde? Si daca va prind ce? Nu faceti nimic rau.Bafta! :*

| uAme explică (pentru Floreenofficial):

Mersi mult! :*

3 răspunsuri: