| Claudiu2393 a întrebat:

Ok deci este foarte complicat. dar am sa incerc sa va explic"

Prietena mea este Foarte trista/nefericita.
Tatal ei a murit acum o saptamana, am crezut ca va trece peste pana acum dar a ajuns foarte "emo" urla ca viata nu are sens bla bla.
Asnoapte/ieri seara i-am spus sa termine, se plangea in continu ca este nefericita blaa bla, nu puteam sa dorm.
Eu am zis "Treci peste, ai o viata de trait fa" adica frate, are 15 ani si se comporta ca un copil! cand i-am spus ca se comporta ca un copil la varsta ei s-a enervat foarte tare si a inceput sa planga, zicea ca nu o inteleg si ca sunt nesimtit, a trebuit sa o dau afara din casa ca era deja strigator la cer.
Problema este ca nu stiu cum sa o fac fericita din nou...stiu ca am gresit..si trebuie neaparat sa o fac fericita.
Viata noastra sexuala este foarte plictisitoare, am vrut sa adaug ceva nou "Anal sex" am 11 ani, deja e prea plictisitor sa o facem normal.

Deci asta ma necajeste pe mine de o saptamana, daca aveti sfaturi s-au idei va rog din suflet sa ma ajutati si daca puteti sa ma sustinetisad
Tot ce vreau e ca ea sa fie fericita...si anal sex.

Ps:Anal nu este cun cuvant urat/insulta!

Răspuns Câştigător
| spookydrums a răspuns:

Prietene, esti mare laughing Si astia care iti raspund si se crizeaza is cireasa de pe tort laughing. Pe bune acum, asa femeie egoista ti-ai ales si tu, cum naiba sa nu vrea anal? Stupid w***e. Te-as sfatui sa aplici un tratament cu matura sau cu bata de baseball, merge garantat.

| Claudiu2393 explică (pentru spookydrums):

Mi-au dat lacrimile in timp ce citeam, ai dreptate, acum pot spune ca ma simt mult mai bine, cum spuneai si tu, stupid w***e, o sa rup coada maturii de fundu ei.

18 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Copiii din ziua de azi nu mai au copilarie, ei de la 10=11 ani isi incep viata sexuala la 12 deja devin parinti.
Nu stiu ce e mai trist, ca i-a murit prietenei tale tatal sau ca tu ai o problema psihica + faptul ca traim intr-o vreme in care copiii din generatia asta dar si din cea viitoare deja se nasc cu o problema si anume cum le creste parul sub brat si pe picioare se cred deja "macho mani"?
Repet voi nu mai aveti copilarie, nu mai stiti sa va bucurati de ea GROAZNIC!

| IpoundKids13 a răspuns (pentru Esperança):

Poate ca parintii lui nu sunt langa el, cine stie nu sarii pe sarmanu' copil ca nu stie si el ce e una, ce e alta! poate baiatu e din cartierul Ferentari! acolo am auzit de la un nene politist ca e secta! si se fac copii! INTRE COPII!

| Esperança a răspuns (pentru IpoundKids13):

La 11 ani sa faci lucrurile astea?
Si aia fara parinti sunt mai educati si stiu mai multe.
La 18 ani deja se aude ca a violat fete prin scoala sau ca s-a apucat sa joace in filme pentru adulti!
Si asta numai din cauza ca li se permite sa stea pe internet de mici.
Cu generatia asta suntem dusi pe apa sambetei, vai de noi!

| IpoundKids13 a răspuns (pentru Esperança):

Eu am fost la casa de copii 9 ani, si eram un baiat foarte rau, furam orezu la copii ca sa mananc eu mai mult..bateam copii si le furam plapumele cand era frig sa imi fie mie cald..eram rau ca nu aveam si eu parintii buni dar la 11 ani m-a luat un tati si o mami! si m-a invatat de bine! mai ales tata! imi da dulciuri mereu cand fac ca el! desi e cam neplacut cate o data.

IN FINE! nu e vina la baiat ca el nu stie! tu poate ai avut o familie! o mamica de la inceput! si ai mancat BINE! tu nu ai cum sa intelegi sad

| Elial a răspuns:

Deci...sa inteleg ca tu la 11 ani, ai o iubita si stai cu ea intr-o casa, Doamne! Deci am ramas cu gura cascata la ce am citit mai devreme. In fine sa trecem la intrebarea ta! Faptul ca fetei i-a murit tatal este un lucru foarte greu si sa stii ca ii vor lua multi ani sa isi revina, cel putin 2 ani...In momentele astea tu ar trebui sa ii fii alaturi si sa nu o dai afara din casa. Imi imaginez ca pentru ea e foarte foarte greu, ai putea sa o duci la mama ei si sa stati un timp acolo. Ea cati ani are daca tu ai 11?laughing

| InnocentLoovee a răspuns (pentru Elial):

A scris mai sus ca are 15. laughing)

| ali_4445 a răspuns (pentru Elial):

A precizat ca iubita lui are 15 deci iti dai seama ce copii bomba suntlaughinglaughinglaughing...naspa de fata ca si-a pierdut tatalsad

| Elial a răspuns (pentru ali_4445):

Poate s-or gasit la casa de copii si stau acolo laughing

| ali_4445 a răspuns (pentru Elial):

Tot ce e posibil dar totusi sa se f#uta de la 11 ani. e culmea prostii sincerlaughinglaughinglaughinglaughinglaughingrolling on the floor

| Claudiu2393 explică (pentru ali_4445):

Ti-am acceptat invitatia de a fi prieteni, te-am acceptat ca pe un frate, si tu m-ai atacat pe la spate, sunt profund dezamagit.

| InnocentLoovee a răspuns:

raised eyebrows Se comportă ca un copil fiindcă plânge după tatăl ei? Dacă ai 11 ani, tu ești copilul. Și sex anal/normal la vârsta ta? Gosh, pune-te mai bine pe carte, dupa ce termini liceul, ai vreme.

| Leonard97 a răspuns:

Tu ai 11 ani si deja te f#ti?

| Claudiu2393 explică (pentru Leonard97):

Da, este foarte usor sa agheti o fata, ai nevoie doar de madularul plin de furie!

| ZambetulEiNuMinte a răspuns:

Deci sa inteleg ca ai 11 ani? Sa zicem ca a fost doar o greseala de exprimaretongue. Vrei ca dupa 1 saptamana prietena ta sa isi revina dupa moartea tatalui? Ii va lua mult timp, nu 1 saptamana.Si tu tipand la ea o ajuti? Ar trebuii sa o intelegi, sa o iubesti sa fii alaturi de ea. Uratlaughing

| Claudiu2393 explică (pentru ZambetulEiNuMinte):

Intr-adevar am fost un pic nesimtit, peste 2-3 zile nu o mai supar cu chesti de genul asta, dupa o sticla de ceva bun sigur va fi foarte fericita si va face ce zic eu fara discutii.
Eu sunt fericit/ea este fericita.
Desi daca mai are cineva pareri...ca am timp sa ma gandesc la un plan bun vreo 2 zile.

| IpoundKids13 a răspuns:

Prietene, sfatul meu este... spune-i sa zboare putin la o plimbare/sa ia aer ca sunt sigur ca e enervanta, se va calma si va realiza ca tu meriti mai mult de atat!

Ia si ceva de baut, va ajuta..crede-ma.

| Claudiu2393 explică (pentru IpoundKids13):

Nu stiu mi se pare un pic ca e egoista, dar ce sa faci? trebuie sa mai las si de la mine..asa e o relatie nu? O mai las pe afara cateva zile..mai doarme pe la vecini sau sub un pom ceva.
Iti multumesc ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi, vad ca ai experienta.De acum am sa mai apelez la cunostintele tale, desigur daca nu te superi.