| spot a întrebat:

Ok, deci este o intrebare destul de penibila da... cum sa ma port cu iubita mea? straight face sunt cu ea de pe 7 martie. ea m-a sarutat prima. cu o zi inainte sa ne combinam, ea s-a despartit de varmiu(sau el de ea, nu stiu). ideea este ca e mai mica decat mine( a-9a ea)si parintii ii cam impun restrictii + ca suntem la licee diferite si eu nu am timp decat miercurea sa ma duc sa o vad intr-o pauza de 10 minute. in rest, ce ne mai intalnim in weekend(nu intotdeauna). de curand am fost impreuna cu gasca la un majorat si datorita faptului ca am convinso pe mama sa vorbeasca cu mama ei, a venit si ea. acolo nu am dansat cu ea si eu am cam ignorat-o deoarece am stat mai mult cu baietii. ieri seara m-a intrebat ce cred despre "noi" si pur si simplu m-am blocat. iar spus ca o plac foarte mult(inca nu sunt sigur daca o iubesc cu adevarat dar de placut o plac foarte mult si tin la ea). dupa care mi-a zis ca so las balta si ca era doar curioasa. a zis sa stau linistit ca nu-i nicio problema. deci... care-i faza? la ce se gandeste(fetele daca au vreo idee si smecherasii daca imi pot spune cum sa ma port cu ea) mersi anticipat.

Răspuns Câştigător
| madalicious a răspuns:

Ea se simte ignorata, si eu m-as simti. Ar trebui sa stai putin mai mult cu ea decat o faci in prezent si sa ii acorzi atentie chiar si cand esti cu baietii, ca sa nu se mai simta prost.
Fiind fata ea doreste atentie si sa o tratezi cu dragoste, si daca o placi si tii la ea, chiar trebuie sa faci asta, in acest fel nu te va mai intreba ce parere ai despre voi doi, si se va simti mai bine in relatie.

2 răspunsuri:
| ale_4786 a răspuns:

Poate s-a simtit prost ca la majorat ai stat mai mult cu baietii thinking

| spot explică:

Mersi mult pentru sfaturi madalicious. o sa vad ce pot face