| dienutzadya a întrebat:

Ok...deci...Ieri a fost ziua unei prietene si am fost mai multi, dintre care si 2 baieti.Am jucat sticluta sau adevar si provocare, etc.Eu m-am sarutat cu unul dintre baieti de mai multe ori, a inceput sa imi placa de el.Aseara am vorbit cu acea prietena si mi-a zis ca baiatul respectiv nu ma place.Eu pe moment am zis ca asta e,ca nu imi pasa,dar azi ma gandesc doar la el, aseara l-am visat.Dar mie a inceput sa imi place chiar mult de el.Ce sa fac? Suntem prieteni. Funda

3 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Nu voi comenta faptul că te-ai sărutat cu cineva doar pentru un simplu joc stupid, cu toate că aș vrea să o fac.
Cred că subconștientul tău se gândește puțin la acest tip, dacă ai început să și îl visezi. Cunosc oarecum acest sentiment. Nu e plăcut să știi că persoana de care îți place, nu are aceleași sentimente pentru tine, dar trebuie să mergi mai departe.
Nu te place. Nu poți face mare lucru să-i schimbi sentimentele.

| AtateaConditii a răspuns:

Incerci sa nu te mai gandesti la el. rupi orice legatura cu el, crede-ma cu timpul o sa il uiti dar daca dai de el iarasi sau ceva iti aminteste de el o sa ajungi iar de unde ai plecat. Incearca sa nu mai ai contact cu el, ochii ce nu se vad se uita.

| McStefan a răspuns:

Incearca mai intai sa vorbesti tu cu el, nu ai nevoie de avocat, vorbeste cu el iar daca nu ii place de tine, uita-l