anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok...deci in ultimul timp ma simt ciudat:
Pentru inceput : cea mai buna prietena a mea a luat 6 in teza si acum nu mai are telefon pana la craciun ...eu am vreo 2300 de min si nu stiu cu cine sa le vorbesc, am incercat celelalte prieten dar mie imi arde mai mult seara sa vb la telefon si nimeni nu raspune.pe la inceputul saptamanii un prieten, bogdan, mi-a zis ca nu se simte bine si ca crede ca are anorexie. l-am ajutat si si-a revenit si acum vb aproape in fiecare seara vb cu el si ne spunem multe chestii...si nu ma simt ciudat din cauza asta, ma simt ciudat ca.nu mai stiu ce sa fac laughing adica intru in clasa si uit ce vreau sa fac sau uit drumul spre casa sau ma trezesc in autobuz si imi spun : unde sunt? sunt ametita si am incercat sa asc muzica dar nu stiu ce fel de muzica laughing) Ma puteti ajuta?big grin

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Hm, ai grija incet incet ai inceput sa te indragostesti, de aceea te comporti asa e un sentiment placut care te face sa PLUTESTI PARCA AI FI INTR-O ALTA LUME NU? Faptul ca vb des cu el te face sa te simiti bine in compania lui, sa simti nevoia sa-l auzi sa va povestiti, te face sa fii vesela, stralucitoare plina de viata! Nu e ceva grav se trateaza cu saruturi! laughing Asa ca ai grija papa

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Lasa telefonul ca iti distruge mintea si faci alte activitati.