| idkkkkkk a întrebat:

Ok,deci m-am saturat VA ROG RAPSUNS URGENT! Am in clasa niste tipi care se tot iau de mine si ma fac in toate felurile.Deci sa incep sa povestesc:acum 2 ani au aparut in clasa 2 baieti si o fata. Fata si cu un baiat stau mai la periferie si tatal baiatului o ia si pe fata cu masina pentru ca stau aproape.In prima zi tot ala care sta le periferie i-a fost dat un,, tur al scolii".Ok, de atunci el s-a imprietenit cu unul popular din clasa si de atunci a devenit si el popular, fiind placut de fete si etc.Asa,ma rog, peste, cred ca un an, el s-a mai departat de primul lui prieten si s-a luat cu alti 2 fraieri din clasa, inclusiv unul din ei fiind ala care a venit acum 2 ani si de atunci au grup in care barfesc alte persoane.Nu stiu exact, dar cred ca de anul trecut au tot inceput sa se ia de mine si sa ma faca in toate felurile, sa-mi puna porecle si sa rada de mine.Anul asta am mai prins curaj si am mai devenit populara in clasa chiar la un moment dat imprietenindu-ma cu ei dar azi eu stand cu tipa cu care stau ei si il asteapta pe taica-su, mai vorbea el cu celalalt(ala care a venit tot in clasa a patra) despre al treilea prieten ca nu-l suporta si chestii de genu, pana cand zic eu ca il tradeaza si chestii de genu si zice si prietena mea ca e tradare intre frati pana cand ii zic eu la ureche ei ca,, al treilea prieten pare ca e facut cu alta mama" si incep ei sa zica ca eu par ca is facuta cu nu stiu ce si asa a inceput totul.Ca cica zice al doilea prieten ca is slaba si ca face misto de mine toata lumea, ca cica ma cred prea inteligenta si chestii de genu.Nu mai suport! Ce au cu mine? I-am intrebat de multe ori asta si au zis,, nimic".Bai frate, zi in fata..Va rog raspuns!

3 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Vorbește cu un profesor sau cu diriginta despre problemele pe care le ai cu acei indivizi.

| idkkkkkk explică:

Imi cer scuze pentrueventualele greseli!

| Pelo09 a răspuns:

Frate ai scris romanes aici... dar ca sa te lase in pace aia adreseaza-te unui adult de la școala (Profesor) sau părinților