| ChocoAy a întrebat:

Ok. deci. O "prietena" si un "prieten" m-au barfit si mule altele. Dar barfa m-a deranjat cel mai tare. Frate daca ai ceva sa imi zici, zi-mi in fata. Lol. Infine. Acum m-am impacat cu respectivul "prieten" dar doar ca sa ma razbun. Ce as putea face? Dar sa ii loveasca pe amandoi?thinking Va rooog. funda

18 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Gresala ta ca nu sti sa-ti alegi prieteni! E adevarat tot ce au spus despre tine? Daca nu,nu vad de ce te-ar deranja asa tare,pana la urma caini latra ursu merge! Razbunare e arma prostului,mai bine stai in banca ta si ii tratezi cu indiferenta,asta doar cel mai tare pentru unii... Daca eram in locu tau, le faceam o mica morala pe tema asta si rupeam legatura cu ei, dar e alegerea ta ce facihappy

| Nolkyz a răspuns:

Se presupune ca ii cunosti destul de bine, nu? Deci le cunosti si punctele slabe... Foloseste-te de asta.

| alexionut14 a răspuns:

Ok, uite cum faci te duci la cea mai apropiata granita(va dura ceva dar acu na trebuie sa te razbuni) si le spui m-a trimis cocorul albastru de la rasarit. ei te vor duce intr-o camera intunecata acolo vei gasi o femeie imbracata in negru, ea iti va da o bomba nucleara, iti chemi familia neamu ce vrei tu si le spui sa se ascunda in timp ce tu plantezi bomba in camera respectivului(respectivei) va distruge tot orasul dar razbunarea va fi a ta MWAHHAHAHAHAHAHAH

| ChocoAy explică (pentru alexionut14):

Bai, ai chef de mistouri? Du-te ma si impusca-te. Mai scapa tara de prosti. am intrebat ceva. Daca nu ai un raspuns bun nu mai comenta:*.

| Coral7 a răspuns:

Pai, sti cum se zice " razbunarea-i arma prostulu " ( sa nu crezi ca te jignesc - si daca asta se intelege imi pare rau ). Iti dau un sfat: fii mai desteapta decat ei si lasa-i in pace. spune-le tu in fata ce te-a deranjat cu adevarat si roaga-i ca data viitoare cand au ceva de spus despre tine sa vina la tine, si asa sa rezolvati problema impreuna. ca prietenii. parerea mea este ca tu tineai mult la ei ( si probabil ca inca ti ) daca pe tine chiar te-a deranjat asta. bine... nu stiu daca asta e raspunsul pe care l-ai cautat. dar incearca sa nu te lasi mai prejos decat ei si sa te razbuni ( cum am mai zis mai sus ). bafta in continuare. si nu uita PRIETENII VIN SI PLEACA, CEI ADEVARATI RAMAN PE VECI. big grin

| ChocoAy explică (pentru Coral7):

Stiu proverbul acela. As ceda, dar nu e genul meu. Imi trebuie ceva cu care sa ii lvesc, in afara de indiferenta. Ca ei sunt obisnuiti cu asta. Gandeste-te si tu pte rog la ceva. puppy dog eyes

| Coral7 a răspuns:

Maxim la alexionut14... Bine se vede ca tu nu vrei sa-i lasi in pace. OK pai sa vedem:
1. sa le divulgi toate secretele lor ( in toata scoala )
2. sa ii barfesti si tu ( asta ar fi lipsa de activitate din partea ta )
3. sa pui pe cineva sa-i bata ( bine... asta a fost scrisa negandind )
Acestea fiind spuse, doresc ca
FOSRTA FIE CU TINEEEE! laughing
dar vreau sa nu uiti ce ti-am zis inainte " razbunarea-i arma prostului " Pa-Pa

| ChocoAy explică (pentru Coral7):

Hai mai serios? Lasati-ma cu ignoratul, barfitul, batutul etc. Imi trebuie ceva cu care sa ii lovesc tare. Adica nnu ma intelege gresit dar mi-ai dat un raspuns total tampitblushing. Imi trebuie ceva sa le fac. Sa ramana fara prieteni.

| Coral7 a răspuns:

Eu vorbeam serios cu faza aia cu secretu' cel mai stanjenitor. daca tu crezi ca fac mistorui n-ai decat. ma rog. fa ce vrei.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Sper sa nu te dezamageasca raspunsul, dar te-as sfatui sa nu te gandesti la razbunare.Simtamantul acesta ne canalizeaza gandurile spre multe directii,influientandu-ne in sens negativ caracterul,implicit atitudinea fata de cei din jur.PUR SI SIMPLU PREFA-TE CA NU ESTI AFECTATA DE RAUTATILE ALTCUIVA! La varste diferite prietenia are caracteristici diferite, dar in nici un caz nu se manifesta prin,, barfa,,. Asa ca cei doi nu ti-au fost prieteni si nu merita sa le acorzi atentie.Sunt atatea alte lucruri la care merita sa te gandesti...

| drhotzu a răspuns:

Ok o fi razbunarea arma prostului, dar tuturor ne place sa facem prostii din cand in cand big grin
bun ce poti sa faci este sa le aflii cele mai oribili secrete si sa le dai "publicitatii". foarte multe! depinde cat de mult vrei sa mergi...

| ChocoAy explică (pentru drhotzu):

As vrea sa ii "distrug" laughing. Sa nu mai stea nimeni cu ei. Sa fie total parasiti.devil.

| drhotzu a răspuns (pentru ChocoAy):

Da... dar ai grija sa nu se intoarca impotriva ta... asa ca trebuie sa faci in asa fel incat sa nu poata sa fie "backtraced" la tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii mai baga deloc in seama orice ar spune despre tine. ignora-i total si o sa fie bine te asigur.

| Crazyycoffedrop a răspuns:

Sti acea zicala ca daca cineva "te loveste pe un obraz, intoarcel si pe celalalt"winking asa ar trebui sa faci si tu. Daca o sa te mai barfeasca tie sa nu iti pese pentru ca isi fac un pacat cu mana lorwinking asa ca razbunarea nu e cea mai buna solutie

| ChocoAy explică (pentru Crazyycoffedrop):

Bai faza e ca nu e genul meu sa ma las batuta.winking

| Kukusterino a răspuns:

Buna choco! happy Eu am 12 ani, sunt cls a 6-a si sunt mik si dragut, toate fetele ma iau in brate si etc. big grin, dar prietene bune de ale mele ma barfesc, stiu ca e enervant, ba chiar m-au facut sa-mi pierd mintile, But stai calm! ignorale, si or sa vada k nu iti pasa, si o sa termina! nu vreau funda vreau sa te ajut! good luck!

| ChocoAy explică:

Multe*