| Anonimaa27 a întrebat:

Ok deci probabil ca dupa ce veti citi asta mă veti crede un copil prost idk idc. Deci este o fata la mine în clasa care efectiv comentează la tot ceea ce fac. Îmi spune sa tac, ma înjură, ma insultă si,,are grija" sa nu mai am niciun prieten. Este peste tot pe unde merg si gen daca vorbesc cu cineva, in special cu un băiat, se baga ca musca in cct in discutie. Comentează la orice zic si pur si simplu isi cere un pumn în moaca aia pe care o dă cu tone de glet ca sa facă like-uri pe Facebook. La inceput incercam sa ii fac pe plac ca sa zic asa, sa fiu,, genul ei" laughing. Incercam sa ma simt populara. Dar pnm nu mai suport eu nu sunt asa. Problema e ca vine peste tot pe unde merg. Dacă vr sa merg la un film cu niste prieteni apare bum si incepe sa se lege de viata mea. Ce propuneți sa fac? Pls help ca imi vine sa o omor laughing))

Mersiii anticipat!

5 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Ai profesori, ai parinti... apeleaza la ajutorul lor. :/
Si mai poti sa-i dai una ca sa se potoleasca laughing

Răspuns utilizator avertizat
| vulturul21 a răspuns:

Pai poti incepe prin a o lega-o de un scaun. Chemi un preot si o exorcizeaza. Dar trebuie sa fie mai multi ca sa o tina. Ca are manifestari ca rock-erii cand le pune cineva manele in casti. laughing)))