| Restinpeach a întrebat:

Ok deci recent am inceput sa am vise ciudate si plictisitoare.
Aproape (recent) de fiecare data cand visez ma aflu intr-o camera diferita de fiecare data, goala, fara geamuri si sunete, mai si primesc sperieturi de la chestii 'paranormale (rareori), problema este ca visele astea sunt foarte deranjante pentru mine si dureaza extrem de mult in mintea mea. Cateodata mai si uit daca ma mai trezesc. Care este cauza acestor vise (se spune ca fiecare vis are o semnificatie) si cum pot sa scap de ele?

2 răspunsuri:
| 1Marinn1111 a răspuns:

Nu ar trebui să te gândești la semnificația acestor vise. Fiecare om are o perioadă în care visele sunt putin ciudate, Dar nu nimic îngrijorător. Uneori gândirea noastră se retrage în visele noastre, poate te apăsa ceva, Poate ai vreo problema, care se conturează în vis ca o neliniște de unde apar si aceste vise. Stiu ca uneori e enervant de urat sa visezi urat sau sa nu te odihnești dim cauza viselor, Dar aceasta perioada va trece de la sine.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu poti scapa de vise laughing zau asa.
Nu trebuie sa te ingrijorezi. Nu au legatura visele cu ce se intampla in realitate. Inainte de culcare, incearca sa nu te gandesti la nimic. Citeste o carte inainte si asa o sa fi mai obosit, oarecum si o sa adormi mai linistit big grin