| DeutzaMika a întrebat:

OK! Deci sa incepem! la scoala sunt clasa a 6-a. Am o cea "mai buna prietena" (asa eram acum un an), ne stim de 10 ani! De un an a inceput sa se departeze de mine sa faca glume proaste sa nu mai zica secrete (e cam intepeta, fitoasa, si se crede diva si sefa tuturor). Si ma cam deranjaza asta! In vara i-am atras atentia de fiecare data cand facea din astea si spunea ca o sa incerce sa se schimbe iar eu nu am vazut n ici o schimbare pana acum!
Va rog ajutati-ma sa gasesc niste motive, Sa ii explic cu calm si sa o fac sa inteleaga ca ma deranjaza! Si sa ii inchid gura cand face glume proaste sa ii dau replica!

Răspuns Câştigător
| χZαнαяєℓ a răspuns:

Bună.
Vezi, poate nu doreşte să mai fiţi prietene. Crezi că ar merita vreo explicaţie? Nimic. Faza este că prietenii vin, pleacă, din nou apar şi apoi se duc cu totul. Şi din câte am văzut sunteţi de mult prietene, deci este ceva normal. Las-o, n-o băga în seamă şi găseşte pe alt cineva cu care să stai. O să o faci geloasă şi să vezi cum vine înapoi cu coada între picioare. Fă-i în ciudă, trage cu ochiul la ea să vezi ce faţă face şi cum se simte. Fă-ţi un grup. Distanţeaz-o, elimin-o şi fă astfel încât să îi fie iei mai greu.
Să întorgi glumele, nu o să fie de folos. Dar nu îi băga în seamă "glumele". Fă-le să treacă şi apoi pleacă la alt cineva. Lumea, mereu, o să fie rea. Nu o să vezi pe nimeni să te întrebe dacă vreţi să fiţi prieteni. Nimeni nu are acest imens tupeu.
Respectă ce am scris mai sus şi o să fie mai bine.
Baftă.

2 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Hm,din ce am citit e cam greu, tipa a devenit intre timp o infatuata, plina de ea si nu o mai intereseaza persoanele care ii erau prietene si credicioase! Iit spun ca ea va avea de pierdut! explica-i ca egoismul si infatuarea il transforma in negatib pe om si ca te va pierde daca continua asa! Si ca tine va pierde si alte fete si o sa ramana singura si cand va realiza asta va fi prea tarziu! Asa ca daca nu isi schimba atitudinea arata-i indiferenta si raceala o perioada si daca va tine la prietenia voastra va realiza ce pierde da? multa bafta!

| QriLee a răspuns:

Explica-i ca are de pirdut din asta si ca nu la toti o sa le faca asta:isi va gasi ea nasu' pana la urma. Explica-i cat egoism are in ea.