Copilarii!
Lasa ca trece, maine iti faci alt prieten ca sa-i faci in ciuda astuia!
Treaba e foarte simplă. Până la urmă voia sa te însele si ai dovadă palpabilă ( acea conversație ), acum tu ai 2 opțiuni: Prima ar fi să vorbesti cu el sincer despre ce s-a întâmplat sincer verde in fata si a doua opțiune ar fi să îl uiți ( stiu ca nu îți este ușor) până la urmă dacă te iubea nu avea motiv sa vrea sa te insele cu alta, ceva nu a mers bine s-au s-a plictisit de tine nu stiu. Acum dacă tu ai altă soluție...
Pai eu i-am cam scris pe niste foi tot ceea ce simt pentru el si in care i-am spus si adevarul.L-am rugat totodata sa nu isi bata joc de mine si sa nu faca misto.Ma gandeam sa i le dau unei fete de la el din clasa sa i le dea in excursia pe care ei o vor face in aprilie
Părerea mea e ca nu faci nimc cu foile alea. Eu spun sa ii zici in fata ce i-ai scris pe acele foi ( ii arăți ca ai încredere in tine ). Si de ce sa astepti până in aprilie? Dacă îmi permiti sa fac o comparație: E ca si cum ai avea o problemă cu un dinte care de-abiase mai ține ( te doare sau ce vrei tu ) si nu poti merge la dentist decât in aprilie. Apăi ce faci? Stai cu durerea si grija atata timp? Îți scoti tu "dintele". Stiu ca o să doară dar măcar te doare mai tare pe termen scurt decât sa prelungesti durerea asta inutilă ( pur părerea mea ) Pana la urmă decizia finala este tot la tine si nimeni nu îți spune ce si cum sa faci. Noi cei de pe TPU îți dam sfaturi, te ajutăm dar nu luăm noi deciziile în locul tău.
Cum " sa fi doua zile " cu o fata? cum poate dura o legatura sufleteasca cat o baterie de telefon?!